local-stats-pixel fb-conv-api

Pagājušās vasaras karstākā diena #30

48 1

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pagajusas-vasaras-karstaka-diena-2/691811

Jaunieši bija pietuvojušies Karmenas mājai, kas slējās stalta pie priežu sila. Arī šeit vēl varēja sajust to jūras smaržu, vēju..

Karmena visu šo ceļu domāja par to, ka pēc vairāku gadu pārtraukuma viņai būs jāgatavo Sangrija. Tā bija, Karmena bija labākā starp savējiem gan virtuvē, gan aiz bāra letes..

Meitenes iegāja mājas virtuvē, tikmēr puišiem bija uzdevums tikt galā ar grila vietu, lai, kad meitenes nestu sagatavoto ēdienu, to varētu likt uz uguns.

Katrīna, klusībā pie sevis nosprieda, ja Karmena ar Oli šovakar neuzsāks neko, tad mēģināšu es! Sasodīts, viņš ir tik izskatīgs..

Ilze: "Katrīn, Tu vēl šeit?" uzjautāja. Karmena:" Ļauj taču skuķim pasapņot!"

Gaļa nu jau bija samarinēta un Karmena par labāko Sangriju arī bija pacentusies.

*Meitenes devās ārā

Puiši bija parūpējušies par iekuru un bija iekārtojuši lapeni.

Visiem tika salieta Sangrija un tika uzsaukts tosts "Par draudzību un draugiem, kuri vienmēr ir kopā labākajos dzīves brīžos!" "Priekā!"

Glāzes tika saskandinātas un vakars varēja sākties..

Vakars nesteidzīgi turpinājās, sarunas risinājās par dažādām tēmām, tai skaitā par politiku, aktuālajām tēmām pasaulē, sportu un pasākumiem.

Olivers pieliecās pie Karmenas, kura sēdēja galda galā, lai pajautātu.. Karmena automātiski paliecās pretī Oliveram, viņš klusi čukstēja:" Karm, es šonakt varēšu palikt tepat?", Karmena ar lūpu kaktiņu pasmaidot, piecēlās kājās. Turot rokās glāzi, pildītu ar bordo krāsas dzērienu, uzsauca: " No mana nama šonakt neviens uz mājām nedosies! Aicinu Jūs, uzkavēties arī līdz svētdienas vēlajām brokastīm!"

Hugo ar Ansi pacēla glāzes un saskandinot, teica:" You rock, girl!" Uz šo, pārējiem sanāca smiekli un visi pacēla glāzes, saskandināja.

Karmena pie sevis nodomāja "Šis ir viens no labākajiem vakariem šovasar un vispār, šeit atrodas mani labākie draugi un Olis, kurš arī par tādu varētu kļūt.. tikai jāiepazīst!"

Pagājušās vasaras karstākā diena #4

48 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000