local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu tikšanās.1

Vai šī diena ir laba, lai sāktu visu no jauna.

Tas ir jautājumus, ko uzdodu sev no rīta, kad pamostos. Kad, aistaisu acis ciet man uzreiz ir viņš. Es nevaru beikt domāt par viņu. Es sākumā domāju, ka mīlestība nav īsta, bet tagad domas ir pavisam citas.

Pirkdienas rīts šodien ir tā diena. Mēs pirms 3 nedeļām, ar vecākiem pārvācāmies dzīvot uz Londonu. Šodien jauna skola, jauna diena un jauns dzīves sākums. Braucot uz jauno skolu, es domāju vai man būs jauni draugi, kādi bus skolotāji. Atvadoties no mammas ieejot skola, mani jau skagaidija skolotāja kura bija laipna un parādija manu klasi. Manā klasē gaja, tikai 1 meitene un visi pārējie 12 bija puiši. Skolas diena pagāja, ļoti labi man ir jauna draudzene. Nākot mājas man. bija tik daudz ko stāstīt mājās. Pie vakariņu galda, es visu iztāstiju vecākiem par jauno skolu, un viņi par jauno darbu. Mani vecāki strādāja nopietā biznesā. Lai cik tas divaini izklausītos, man visu nakti bija domas par vienu, klases puisi. Viņš bija tik skaits un viņa ķermenis vienkārši, to ar vārdien ir grūti aprakstīt. Pienāca rīts, un mani Nelija pasauca ārā. Mēs staigājām un nonākot sporta centrā tur bija viņš un es nespēju, acis nolaist no viņa. Un es, iztāstiju to Nelijai. Viņa bija šokā jo līdz šim brīdim nevienam nav paticis Terījs. Nelija gāja ar viņiem voleibolu spēlēt es teicu ka es iešu uz stadionu pataigāties un gaidīšu viņu tur. Protams es domāju ka Nelijai var uzticēties, bet nē viņa visu Terijam iztāstija. Un es stadionā gulēju uz soliņa un skatijos uz skaistajiem mākoņiem. Un jā tas notika Terijas atnāca uz stadionu un mēs tur pavadijām laiku, protams bija neveikli jo es, negribēju lai Terijs zin ka man viņš patīk. Bet nu viņš, tā pat ar laiku uzinātu par to. Pienāca svēdiena un mēs ar Teriju, gājām satikties. Man tas tik ļoti patika,ka es pat vienu cilvēku, no galvas izņēmu. Tā ar laiku mēs ar Teriju kļuvām tuvāki un tuvāki.

PĒC NEPILNA GADA.

Pa gadu ir tik daudz, kas mainījies. Terijs vairs nav mēs izķīrāmies. Es esmu atradusi labu darbu. Šodien es un darba kolŗģis un priekšnieks ar sekritāri mēs dosamies uz nakst klubu nekad neesmu bijusi. Protams es tur piedzeros lidz tādam stāvoklim ka neko neatceros. Es devos uz darbu lēnām ar galvas sāpēm un ko, es tur ieraudziju TERIJU. MĒS satikāmies un protams es negribēju ne viņu redzēt ne dzirdēt. Bet viņš bija mainījies. Un beigās izrādijas tas, ka viņš stradā manā darba. ES BIJU ŠOKĀ...

Un mēs atkal sākām kontaktu. Viss gājā lēnam un mierīgi un mēs sagājām kopā mums bija viens darbs. un mēs nolēmām dzīvot kopā.

TURPINĀJUMS SEKOS...

8 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt