local-stats-pixel

Meklējot.0

Jauns stāsts. (:

Sēdējām pie galda un vakariņojām.Šīs bija vienīgās vakariņas kuru sarunās piedalījāmies mēs visi. Nezinu , kāpēc , bet es par to tikai priecājos.

Māsas smējās un mamma turēja roku pie mutes , lai no smiekliem kautkas neatgadītos. Tētis bija izgājis uz brīdi.

-‘’ Denīz , nomazgā traukus. Šovakar deserta nebūs.’’ Mamma paskatījās uz mani viņas skatiens bija kā vienmēr – nejauks un nikns. Par ko ?

Man ir četras māsas, jā , mēs esam liela ģimene .. Trīs lielās , kuras jau sen ir pilngadīgas , kuras ir no cita vīrieša.. Ceturtā ir no mana tagadējā tēta. Un es arī esmu no pilnīgi cita.. Lai gan nesen paliku pilngadīga. Sanāk , ka neviens vīrietis šajā ģimenē nav mans tēvs un pat ne tuvu tam , bet ar mammas jaunāko vīru man ir ļoti labas attiecības. Un tas , protams , ir iepriecinoši.

Piecēlos , un viņas visas aizgāja uz istabu , ieslēdza televizoru , kas piepildīja istabu ar skaļumu , kur realitātes šovs gāja pilnā sparā. Aizvēru virtuves durvis , lai varētu nedaudz mierīgākā gaisotnē kautko padarīt , jo , galu galā man priekšā stāvēja liela kaudze netīru trauku , jau no vakardienas , kurus neviens , kā par brīnumu nevīžoja nomazgāt pēc mammas dzimšanas dienas.

Ūdens nošļakstīja arī manas drēbes , bet tas taču bija tikai ūdens.

Virtuvē sajutu nepatīkamu cigarešu smaku. Mamma ? Nē , viņa nesmēķē.. Māsas ? Nē , ja mamma to uzzinātu , tad ar viņām būtu cauri.

Es ieraudzīju viņu sēžam ārā uz soliņa un smēķējam. Viss gaiss tāpat jau ir pilns ar automašīnu dūmiem un smirdoņu , kur kvartālu tālāk lej asfaltu.

-‘’ Cik ilgi tu jau smēķē ? ‘’ es jautāju , izliekusies pa logu un viņš pagriezās pret mani nedaudz nobijies , un centās noslēpt cigareti.

-‘’ Aj , no sievietēm jau neko nenoslēpsi ..’’ viņš pasmējās : ‘’ Nāc , pasēdēsim , parunāsim. ‘’ tētis aicināja.

Pagriezu galvu un negribīgi paskatījos uz lielo trauku kaudzi , un nelielo nomazgāto kaudzīti turpat blakus. Vēlāk.

68 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000