local-stats-pixel

McDonald's virtuve [2]8

96 1

Grillēt visu dienu un pēc otrās dienas atkal pa sapņiem.


Tātad sērijas otrais raksts, pirmo meklē manā profilā.

Esmu ticis līdz apmācībai pie grila.

Ja reiz tautai ir iebildumi pret vārdu restorāns turpmāk lai iet ēstuve.

Tātad apmācība uz grila atkal notikā diezgan aizņemtā dienā.

Apmācīja mani menedžere.

Lai pagatavotu burgeri maizīti ieliek tosterī, pēc tam samo4ī visu virsū un tikmēr gaļa cepjās. Sanāk tā, ka maizīte ir nogarnēta principā tad, kad gaļa ir gatava.

Virtuves vadītājs pasak cik gaļas uz grila likt. Maksimums ir 8 mazās, vai 4 Big tasty vai McRoyal gaļas. Kr4 uzmet uz grila virsmas sasaldētu gaļu un pēc aptuveni 60 sekundēm Tev ir gatava gaļa ko likt uz burgera. Lielās gaļas cepjās kkur 115 sekundes ja nemaldos. CIk ilgi Tu cep savu vakariņu karbonādi ?? :D No grila gaļa jānoņem 20 sekunžu laikā, ja to neizdara, tad principā tā ir jānoraksta.

Saldēta gaļa jāņem ar plastmasas cimdiem, katru reizi velc jaunus, kad ņem nākamo porciju. Vienreiz biki nepareizi uzlikās un pabakstīju ar pirkstu, lai smuki novietojas. Menedžere gandrīz trieku ķēra. Uzreiz gāju rokas mazgāt un to gaļu izmeta laukā. Sanāk tā, ka gaļa pārnes baktērijas un tas var novest pie momenta, kad viesis diezgan ātri atbrīvojas no apēstā burgera. Lieki piebilst, ka ne tajā patīkamākajā veidā.

Katru gaļas veidu centāmies cept zem atsevišķa vāka. Piemēram McRib gaļu cepām tikai zem viena vāka un noņēmām ar atsevišķu lāpstiņu, lai nebūtu iespēja, ka liellopa gaļa varētu kkā sajaukties ar cūkgaļu, kas ir McRib.

Pēc tam ar lāpstiņām noņem no grila un uzliec uz burgeriem. tad tos paņem virtuves vadītājs, iepako un iemet tajā aparātā, kuru Jūs redzat apmeklējot Maķīti.

Grils ir jātīra pēc katras cepšanas ar tādu kā skrāpi un līdzigu tīrāmo, ka logu slotiņa (nu tā gumijas)/

Principā visas lietas notika kā aprakstīju un nebij tā, ka, piemēram, visu dienu netīrīja grilu, tik mo4īja to gaļu. Vai ar tur kkādas citas haļavas darījām. Nop tur viss ir oki.

Kad burgers ir ievietos tajā skapī,ko sauc par BĪNU (nekāds sakars ar Rovanu Atkinsonu :D ) tas ir derīgs 10 minūtes. Pēc tam tas jāizmet ārā. Tāpēc arī tur ir tie metāla cipariņi priekšā burgeriem, lai zinātu cik ilgi viņš tur gaida, lai tiktu apēsts.

Nu tā aptuveni par grilu Maķītī.

Nākamās reizes mēģināju palīdzēt garnēt burgerus, līdz pienāca diena, kad man paziņoja, ka notiks apmācība uz garnēšanu.

Par to nākamo reizi.

Beigās gribu piebilst kāpēc šajā jomā Maķītis ir labāks par Hesīti.

1. Vienreiz 100 punkti redzēju kā Hesītī džeks ņēma gaļu kailām rokām, tas bija Olimpijā. (atcerieties, ko teicu par baktērijām??)

2. Hesītī nav tie metāla taimerīši. Sanāk, ka viņi īsti nezin vai burgers tur stāv 10 min vai 5 stundas.

3. Hesīša burgeru gaļa dīvainā veidā ir ļoti sausa. Pamēģiniet iekosties atsevišķi Maķīša un Hesīša gaļa. ;)

96 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Pats biju klāt.
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

šitas nav nekas salīdzinot, kā darbojas gaļas pārstrādes cehi, kaut par piemēru, MVA nu jau SIA RAMATAS nostrādāju tur kādu laiku, nu zin teikšu, ka tajās desās vai vienalga kas, ir viens un tas pats, tik uzlīme cita, par spilgtu piemēru varu teikt MVA šašliks, 2 dažādi produkti, pats vuņus reiz pildiju spainīšos, tur ir tā, spainīši ar uzlīmēm ir divi dažādi, bet muca, no kur stāv tā gaļa ir VIENA... emotion

3 0 atbildēt

ari centra hesburgeri redzeju kaa burgeri man pagatavo ar kailam rokam.

emotion 

1 0 atbildēt

sagribējās burgerīti emotion

1 1 atbildēt

Šodien hesītī siera burgeru ēdu... es tur nagu atradu :D pēc tam ēst īsti vairs negribējās :D

0 0 atbildēt

nu man jau labak hesitis patik. gardakas merces + cik pedejas reizes esmu mc edis, viss caur muti iznacis araa :D

1 4 atbildēt