local-stats-pixel fb-conv-api

Mazgadīgo sekss ir bīstams?117

1436 44

Šodien mazliet iedziļināšos tieši šajā tēma, jo kā redzu tas diezgan daudziem liek aizdomāties. Paldies Blizzard kas ierosināja šo ideju. Vakar noskaidroju vai vispār šādi gadijumi ir, kad mazgadījie cieš pēc seksa ar viengadniekiem vai vecākām personām. Es izrunājos ar tuvakajām paziņām kas par to kautko var zināt, kā arī ierakstiju pāris forumā šo interesanto tēmu. Dažas atbildes mani patiesi noveda pie jautājuma: Kā? Kāpēc?. Piedodiet par kļūdām.
P.S Es nezinu vai šie cilvēki melo vai nē, jo neesmu pieredzējis šajā tēma. Varbūt jūs zināsiet.

Tātad tuvāk tēmai. No paziņām es neko lielu neuzzināju, bet bija pāris cilvēki kas vēlētos palikt anonīmi.

1 gadijums: Lieta bija tāda, man bija 16 gadi es izlēmu ka es esmu nobriedis un izdariju lielāko kļūdu savā dzīvē. Man tik ļoti gribējās, ka izdomāju paņemt tēva mašīnu, jo tomēr man bija baltās, bet tas neko nedod, ja blakus nesēž pieaugušais ar stāžu. Sagaidu vakaru-nakti. Aizbraucu uz Rīgu, pabraukāju pa ielām, paskatijos uz prostitūtēm un viena man iekrita acīs. Es apstājos un paķēru viņu. Mēs to darijām mašīna. Viss bija super. Es aizbraucu uz mājam un viss. Pēc kāda laika es uzzināju, ka man ir HIV. (Jūs varat tam ticēt vai nē, bet lūdzu esat piesardzīgāki un izvēlaties pareizo partneri, gan vecumu lai nodarbotos ar seksu.)

Tālakie divi gadijumi ir no foruma kur es uzsāku šo tēmu.

charcher: Es biju jau 15 gadus vecs un man tik ļoti gribējas seksu, kad nebiju spējīgs domāt neparko citu. Es sapazinos ar kādu gados jaunāku meiteni. Man viņa ļoti patika, bet man gribējās tikai vienu, es biju kā atkarīgs. Beidzot viņa piekrita. Kad mēs to sākam, tas bija tik nežēlīgi patīkami un tad es pārplēsu tā saucamo celku. Es nezinu kas notika, bet viņa sāka neželīgi spiegt un kliegt. Viņai visu laiku tecēja asinis. Kad es prasiju kas noticis? Viņa tikai kliedza un teica ka nezinot. Viņa apraudājusies aizskrēja uz mājām. Nākošajā dienā viņa teica, ka viņai visu nakti tecēja asinis un viss TUR neželīgi sāpēja. Es viņai tikai varēju pateikt piedod. Tad viņa teica, ka viņai tur viss bija iekaisis un uzpūties. (nezinu kā tas ir iespējams). Es tik traki pārbijos, bet pēc pāris dienām sāpes pārgāja un asinis beidza tecēt. (Labi ka vel tā, tur varēja arī aiziet kāda infekcija, takā esat uzmanīgi).

Rollboun: Es negribu neko daudz stāstīt, bet pēc seksa ar kādu gados vecāku sievieti es dabuju AIDS. Man tad bija tikai 14 gadi. Es tagad to nožēlošu visu savu atlikušo dzīvi.

Te būs daži jautājumi ko viss biežāk uzdod pusaudži par tēmu: AIDS/HIV.

Vai es varu inficēties ar HIV franču skūpsta laikā?
Vai es varu inficēties ar HIV orālā seksa laikā?
Vai tiesa, ka tik ilgi kamēr es dzimumakta laikā izmantoju prezervatīvu, es neinficēšos ar HIV?
Ko man darīt, ja es domāju, ka esmu inficējies ar HIV?

Velreiz un velreiz atkārtoju: JUMS NODARBOTIES AR SEKSU VEL IR PAR AGRU!!!!! IZBAUDAT SAVU BĒRNĪBU UN PUSAUDŽU GADUS! JŪS TO TIK TIEŠĀM NENOŽĒLOSIET! KĻUSIET VECĀKI TAD VARĒSIET, BET JEBKĀDA VECUMA RŪPĪGI IZVĒLATIES SAVU SEKSA PARTNERI!!!

1436 44 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

"Vai es varu inficēties ar HIV franču skūpsta laikā?"

jaa, ja spaini siekalu noriisi :D

 

"Vai es varu inficēties ar HIV orālā seksa laikā?"

jaa -.- ja paarkodiisi ko nevajag :D

"Vai tiesa, ka tik ilgi kamēr es dzimumakta laikā izmantoju prezervatīvu, es neinficēšos ar HIV?"

>.< ja tev buus prezis virsuu un tikmeer ar arteeriju asiniim mainiisities tad inficeesities :D

"Ko man darīt, ja es domāju, ka esmu inficējies ar HIV?"

dieva deelj, cilveek uzzini vispaar kas ir HIV :D

iisumaa hiv var ieguut tikai no asiniim(90% gadiijumu, mani te jau aizraadiija(maates piens, dzimumu sekreeti)) -> asiniis -.-

tu vari ar hiv inficeeto roku paspiest, eest no vienas karotes, pat minetu dariit.. un slienaam mainiities :D

ja tev liekas ka esi inficeejies ar HIV tad tev daudz kas liekas :D jebkuraa gadiijumaa tu vareesi vispaar pirmaas paarbaudes veikt tikai 4-5 meeneshus peec inficeeshanaas, tas ir tas inkubaacijas periods liidz antikjermeniishu skaits aplielinaajies :D

164 11 atbildēt

agrāk tā nebija.ome stāstīja,ka viņi pat nebučojās,jo vieņiem sastāstīja,ka var palikt stāvoklīemotion

133 0 atbildēt

Jā, tas ir pats stulbākais, kas var notikt pirmajā reizē - saķert kādu seksuāli transmisīvu slimību. It īpaši HIV :(

105 2 atbildēt

muļķības, nodarboites par agru ir tad ja domā tā teikt ar daiktu nevis ar galvu, prosta vajag vismaz nedaudz izglītoties par un ap to un tad ari viss būs forši un patīkami nevis braukt ņemties ar prostitūtām bez preža. 

79 2 atbildēt

ļoti āķīgs temats, jo skaidrāks par skaidru, ka jaunietim (14-16) to gibās, un visi cilvēki, kas teiks, ka viņš vēlāk to nožēlos tiks uzskatīti par muļķiem. Tā ir lieta, kuru nevar citam iemācīt vai ieteikt, katrs pats veido savu dzīvi. Par to HIV/AIDS jā, tas ir nežēlīgi ar ko tādu saskarties, bet vēl briesmīgāks ir to saķert parastā ceļojumā uz mazattīstītākām valstīm, ja pat neesi bijis seksuālā kontaktā ar inficēto, bet vienkārši ēdot vai dzerot vietējo pārtiku.

51 2 atbildēt

kāds, HIV / AIDS , sakars ar mazgadību?

karoč pilngadīgs neinfecēsies?

63 14 atbildēt

raksts ir ļoti labs!

BET es vēlos visus pabrīdināt, ka arī prezervatīvi nepasargā no HIV, kā tos tu nelieto. Tajos 1% riska procentos ir iekļauta nesen pierādītā parādība, kad HIV vīruss spēj izkļūt caur lateksa polimēra šķiedrām, kas arī sastāda to prezervatīva struktūru. Tas ir kā mēģināt caur sietiņu nofiltrēt graudus no akmeņiem. Kratīsi, un kadreiz tas grauds arī izkļūs cauri.

Tā kā, protams, vispirms domājiet ar galvu :)

37 0 atbildēt

jebkurā vecumā var dabūt hiv vai aids, nafig tagad kkādu celibātu visiem ievērot. tu dzīvo savu fucking nolāpīto dzīvi, guli kad gribi, un ar ko gribi. protams, ir tie mietpilsoņi kas grib ietekmēt tav brīvo gribu, bet lai viņi iet nahuj, tieši tā, raksta autor, vari iet nahuj ar savām pamācībām. cilvēks dzimumattiecībām ir gatavs tad, kad garīgi un morāli ir tam gatavs, nevis kad pilngadība to atļauj.

22 2 atbildēt

kapēc tieši mazgadīgo sekss? tas ir tikpat bīstams kā pieaugušo sekss. itkā nevienam kas ir pieaudzis nav HIV

10 0 atbildēt

šausmīgiemotion

8 0 atbildēt

Un vēl kas:

1) Gramatika... LŪDZU!

2) Es sāku 16 gados un tas bija superīgi. Nožēlo tikai tie, kas to izdara kaut kāda idiotisma uzplūdā. Tas ir jāgrib un jāapdomā viss, kas no tā var sanākt, tad arī nenotiek tādi idiotismi.

6 0 atbildēt

Nu tas ir nedaudz slimi, braukt uz rīku un ķerstīt ielenes.. Kur nu vēl pārgulēt ar viņām.!

6 0 atbildēt

Varēsi taisīt nākamo rakstu- kā es kļuvu populārs spokos, liekot rakstus par nepilngadīgo seksa lietāmemotion

6 0 atbildēt

traki

5 0 atbildēt

Vovo, saķert kaut kādu aids, tur jau nav jēga vairs dzīvot..

6 1 atbildēt

Par pirmo stāstu - kur mazgadīgais dabūja tādu naudas summu, lai prostitūta viņam atdotos bez prezervatīva??? Fufelis!

4 0 atbildēt

Jū,bet te vēl ir kārtējais jautājums par šo tēmu: Vai vispār pēc LR likumiem to var darīt,lai sūdi nesanāktu...Cik es zinu,tik no 16 var,ja jaunāks tad nepatikšanas var sanākt,pat ja vienaudži.....Tā ka lītz tiem 16 ir ir jāpagaida!

P.S.No bioloģiskā viedokļa cilvēks tam ir gatavs tik kādos 15-16 mby 17 gados,kad hipofīzes,epofīzes un vairogdziedzera hormoni,kuri bloķē dzimumnobriešanu vairs nestrādā....Saprotu,ka visi sīkie kas vēl nav atīstījuši uzskata ,ka tam ir gatavi un var,bet nē ne pēc likumiem,ne pēc bioloģiskā viedokļa,ne pēc dzīves apstākļiem(paši pie vecākiem dzīvo un ja paliek stāvoklī?)-aborts,pie velna to,tā tiek atņemta dzīvība un var sapist savu organismu...

Iesaku tomēr padomāt ar galvu pirms kaut kā tik nopietna,un sagaidīt 16,pabeigt vismaz pamatskolu!Bet tas tik tā mans anonīmais viedoklis interneta jūrā,vai paklausīt tam vai nē katra paša lēmums!

3 0 atbildēt

Ne jau gadi noska cik cilvēks tam ir nobriedis, bet gan prātiņš. un kāpēc tieši mazgadīgo sekss ir bīstams? tagad kad cilvēkam paliek 18, tad var aidāa mesties gultā un viss būs droši?

3 0 atbildēt

Tas ir vecums (15 - 18) kad vajag iegūt pieredzi zēniem, jo ja vēlāk nav pieredze, meitenes tādus ienīst. Nezinu gan kā ir ar meitenēm.

4 1 atbildēt

tpc ir prezervatīvi lol

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »