local-stats-pixel fb-conv-api

Mans nāves sapnis.12

Tātad šoreiz mana pieredze tā teikt iz dzīves par to, ka es nosapņoju tā saukto nāves sapni. Izklausās interesanti, bet puse no jums noteikti nodomās, ka šī ir kārtējā bērnu pasaciņa, nu nezinu varbūt ir varbūt nav...bet tagad pie lietas.

Mana māte, kad bija vēl dzīva bija sapņu tulks, nē, viņa nebija dīvaina sieviņa ar kārpu uz deguna un nesmirdēja pēc ķiplokiem, viņa arī nedarīja neko tādu pārsteidzošu vai vispār šokējošu, viņa tikai tulkoja cilvēku sapņus. Bieži gadījās dzirdēt, kā viņa runā ar draudzenēm pa telefonu, tās viņai visbiežāk stāstīja savus sapņus un mamma pārtulkoja. Tad nu kādu dienu dzirdēju viņas sarunu ar draudzeni pie kafijas tases, abas bija uztraukušās, draudzene stāstīja savu sapni par to kā viņas vīrs sapnī skaisti uzcirties jaunā uzvalkā, skaists un smaidošs brauc ar savu motociklu, māte tā drūmi paskatījās un teica: "Nebūs labi, tavs vīrs rīt vai parīt nomirs." Draudzene bija šokā un pat nedaudz dusmīga, ka tā var biedēt cilvēku. Bet nākamajā dienā viņas vīrs nositās, brauca ar motociklu un ieskrēja kokā. šis garasi ievads bija nepieciešams, lai dotu ieskatu tajā, kas ir nāves sapņi- tie ir sapņi, kuros tu redzi kādu konkrētu personu skaistu un laimīgu. cik es zinu tad šādi sapņi vienmēr beidzas ar tā cilvēka nāvi, tas ir gluži kā pareģojums.

Man pirms nedēļas bija šāds sapnis, es biju savas mātes kāzās ar kādu svešu vīrieti, visi cilvēki bija ģērbušies baltās drēbēs un priecīgi, izņemot mani, es biju satraukta, taču negribēju bojāt citiem prieku un smaidīju. kad sāka skanēt mūzika un visi dejoja es redzēju kādu pazīstamu tēva draugu, viņš izskatījās ļoti laimīgs, es pat nedaudz par to sapnī pasmaidīju, tad es gribēju pievienoties dejotājiem, bet jutu, ka manu zābaciņu auklas ir pārāk vaļīgas, tāpēc noliecos tos sasiet, taču auklas visu laiku trūka un trūka pušu un es nekādi nevarēju sasiet tās stingrāk... un tad es pamodos, bet par to, ko šis sapnis nozīmē es nedomāju, man bija svarīgāk meklēt savu pazudušo kedu, lai ieliktu sporta tērpu tā maisiņā un ietu uz skolu.

Kad pēc skolas atnācu mājās mans tēvs bija piedzēries un teica, ka šodien nomiris viņa draugs, jā, tieši tas, kuru es redzēju šajā sapnī, es biju tik satriekta kā nekad agrāk, jo pēkšņi sapratu, ko biju nosapņojusi.

Zinu, ka jūs, vismaz daudzi no jums, neticat nevienam manam vārdam, taču es tikai gribēju padalīties pieredzē ar to, ka sapņi mēdz piepildīties un tos pat ir iespējams iztulkot un uzzināt, kas notiks, pat ja tas ne vienmēr būs kaut kas priecīgs...

60 5 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

man 2009 gadaa vai 2010 nomira kaimins bet mamma teica kad vins nomirs pec 2 dienaam tapec es tev ta pat ticu

3 0 atbildēt

 /care

2 0 atbildēt

Dažreiz sapņi ir tikai sapņi bez nozīmes, bet dažreiz tomēr kas vairāk. Man ir bijuši pravietiski sapņi, bet pagaidām ne tādi kas solītu kādam drīzu bojāeju.Nezinu vai Tev ticēt vai neticēt, bet no tās ticēšanas principā jau nekas nemainīsies tas kas ir ar Tevi pašu saistīts.

2 0 atbildēt

Man pat bail palika, jo šodien man arī bija sapnis kur redzu vienu pazīstamu meiteni, un man bija uzvilktas manas jaunās botas ko neēsmu vēl vilcis, un pēc tam ar to meiteni sasmaidījos un tad meiģināju sasiet kurpes, jo bija bišk pa vaļīgu, tikai es nevarēju pielocīties, lai sasietu botas un tad pamodos...:(

domā tas varētu kaut ko nozīmēt?

2 0 atbildēt

Nav svarīgi vai ticu tam, ko Tu stāsti. Svarīgāk ir fakti ko patiešām zinu - sapņi ir tikai un vienīgi atmiņas ķīselis. Jebkas, ko Tu esi redzējis/dzirdējis tur tiek sajaukts galīgā putrā un pasniegts kā loģiska notikumu virkne (reizēm ne tik loģiska.. ).

1 0 atbildēt

es šai meitenei ticu 

un izsaku līdzjūtību, jo tā sajūta kad tu to zināji tevi beidz nost.

man arī bija sapnis, bet es redzēju tieši visu kā notika un tad kad tas notika ....

es joprojām bieži par to murgoju. un tā sajūta ka tu zināji un neko nedarīji tevi galēe nost (turies meitēn)

1 0 atbildēt

es šito rakstu nosapņoju

0 0 atbildēt

Būšu godīgs tev ir dīvainas tieksmes, redzot tavu profila bildi , palasot tavu rakstu "mani dzejoļi"  + šito ... Ieteiktu apmeklēt psihologu.

0 0 atbildēt