local-stats-pixel fb-conv-api

Manas atmiņas..#55

60 0

..par vairākām lietām. Iepriekšējās daļas : http://www.spoki.lv/literatura/Manas-atminas-par/233496 http://www.spoki.lv/literatura/Manas-atminas-2/233696 http://www.spoki.lv/literatura/Manas-atminas3/234290 http://www.spoki.lv/literatura/Manas-atminas4/234405

Vecāki nezināja, ka smēķēju. Pamostos no rīta, mājās neviena nav, un viss liecina tikai par to, ka mājās esmu viens. Ieslēdzu mūziku, dziedu līdzi, taisu kafiju, izeju ārā pagalmā uzpīpēt, pīpēju, pīpēju, pīpēju un no mājas stūra iznirst papucis:"M?!" Es:"Čau!?"

Jāņos pie ugunskura apsēdos blakus vienai ļoti izskatīgai meitenei. Sāku runāt, jautāju no kurienes, ko ikdienā dara un tā, un pēkšņi viņai blakus apsēžas cita, arī ļoti pievilcīga meitene:"Viņa ir aizņemta" un pasmaida par pateikto. Tikmēr es:"M?!"

Mierīgi eju cauri Vecrīgai, uz vilciena staciju. Piestreipuļo pie manis Itālis:"Dude, where is that girl with three stars above her head?" ..:"M?! Ou.. that girl..."

Volejbola sacensības, pretiniekiem bumba, viņi uzbrūk es lecu - BAĻĒEEE - bloks ar seju. +1 punkts mums. ^^

Braucam ar čomu uz Rīgu. Ādažos, pie Gaujas tilta, tur kur bieži notikušas avārijas, kaut kāds mudaks sadomāja pēdējā mirklī izbraukt uz ceļa, mēs pa bremzēm, samet sāniski.. man galvā, goda vārds visa dzīve gar acīm nozibēja ..aizslīdam garām.

Visi draugi ir vecāki par mani. Kad man bija 4 es skraidīju līdzi 7 gadus veciem bērniem. Līdz ar to es pārāk ātri samācījos daž ne dažādus vārdiņus. 1 līdz 3 klase, īsti neatceros, skolotāja:"Ronald, aizej līdz spogulim un paskaties cik tev ir netīra mute" Es pieceļos un aizeju ārī. Skatos, skatos:"Bļe, nehuja nav!"

Domu pauze: Skolotāja toreiz, kad mācījos 1-3 klasei, pateica, ka es esmu rupjākais bērns gaitenī, tātad es biju rupjāks pat par 4 klasnieku, un es savā gaitenī biju vienīgais tāds. Un tagad, pēc aptuveni desmit gadiem, kad es aizeju uz to pašu gaiteni.. i bitīt matos, lielākā daļa sīko lamājas. Kas ir noticis?

Mana pirmā ļubestība:"Ronald, tu man ļoti patīc" Es:"Tu man arī" ..:"Ronald, kāpēc tu esi sarkans?" ..:"Es neesmu, man vienkārši ir karsti" Bet patiesībā es nenormāli nosarku, jo biju affigenna kautrīgs.

Eju pa ielu, man pretī paiet meitene, kuru nebiju saticis vairākus gadus. Pieskrienu no mugurpuses un joka pēc parāvu aiz somiņas, ķipa.. somiņu zaglis. Tā sāk plosīties, mani vēl neatpazīst, grasījās jau bļaut, kad es:"TAS ĒEES RONĀAALDS!"

Stāvu pie luksafora, sarkanais, klausos mūziku, man blakus apstājas meitene un man ir tāda sajūta, ka viņu pazīstu, bet.. nē, saticis neesmu. Viņa acīm redzot mani arī atpazina, bet ar tādu pašu acu skatienu - ka nepazīst" R:"Līva?" L:"Ronald?" Kas to būtu domājis, ka nejauši satikšu vēstuļdraugu, ar kuru sarakstījos oooooj ku ilgu laiku.

Steidzos, skrienu uz vilcienu, pulkstenis 20:51, vilciens attiet 20:50 FĀAAAK, skrienu uz autobusu, pulkstenis 21:05, autobuss attiet 21:00 FĀAAAAK, gribu uzpīpēt... FĀAAAAK skrienot paciņa izskrita.

60 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

peedeejais :D:D:D

4 0 atbildēt

?!

Seriously...

4 0 atbildēt

LOL           šitais stāv uz luksoforiem emotion

4 0 atbildēt

peedeejais labs :D

3 0 atbildēt

bla par spoguli jebal :D Bļe, nehuja nav

3 0 atbildēt