local-stats-pixel fb-conv-api

Maģijas aptumsums. 1.daļa2

3 1

Tā..Esmu te tāda jauniņā un gribu zināt kas sanāks.Es būtu pateicīga ja Jūs nesmietos un novērtētu pozitīvi.Labi esmu nolēmusi rakstīt stāstiņu.Nu tad aiziet!


Sveiki mani sauc Kitija.Man ir 12 gadi.Es dzīvoju Engurē gandrīz pie jūras.Man ir mazākā māsa Lote,mamma Alise un tētis Andrejs.Šī laikam būs mana dienasgrāmata.
Piektd.18.Novembris.

Ākdievs.Es esmu tāda neveiksminiece.Mamma ar tēti izšķīrās, jo es biju pārāk pieķērusies tētim,bet Lote mammai.Nu tad man tagad ir tikai tētis.

Sest.19.Novembris.

Šodien no rīta dzirdēju kā mamma teica,ka viņa ar Loti pāvācās.
Pa cik es biju tik nomākta gāju pastaigā gar jūru.Pēkšņi kad gatavojos iet atpakaļ es dzirdēju,ka mani kāds sauc.Es paskatījos apkārt un tur neviena nebija.Tad es nobijos jo aiz kokiem bija redzama zila gaisma.Es pārbijusies skrēju mājās un ielīdu gultā.Tagad lūk es no šoka šo visu rakstu.

Svētd.20.Novembris.

Šorīt mamma ar Loti aizbrauca :(.
Es krāmējot bēniņus atkal izdzirdēju to balsi.Tā nebija maiga,bet asa.Itkā kliegtu.Es noskrēju pie tēta un teicu,ka bēniņos kāds ir.Un kā Jūs domājat?...Viņš protams nenoticēja.Es viņu pierunāju uziet augšā.Tad sākās briesmas.Mēs uzgājām augšā,bet viņš šo balsi nedzirdēja.Labi man šodienai pietika mistikas tāpēc devos lejā pagatavoju sev kakao un paņēmu cepumus.Atlikušo dienas daļu pavadīju gultā skatoties filmas un rakstot šo.






Tas bija viss.Ja būs vismaz 1 + tad turpināšu rakstīt.Tas tā.Lūdzu komentējiet.

3 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Derētu vairāk palasīt grāmatas lai paplašinātu redzesloku un vārdu krājumu.Iesaku vispirms rakstīt kladē stāstu, pabeigt un parādīt kādam sev tuvam cilvēkam lai pārlašā un pateiktu kļūdas. 

Un jā sākumā NERAKSTI: mani sauc Anniņa man ir 15 gadiņu, zilas actiņas un blondi matiņi. Tas skan ļoti truli. Ja vēlies pastāstīt kā meitene izskatās tad ievij to teikumos nepamanāmi bet tā lai top skaidrs kā viņa izskatās.

5 0 atbildēt
Paldies par ieteikumu Nelyontiksa.Mēģināšu ievērot.
0 0 atbildēt