local-stats-pixel fb-conv-api

Lietus sandales 33 / ieberziens piebeidzējs0

35 0

Tomēr svētdiena vēl nebija noslēgusies, precīzāk, vēl pat pusdiena nav atnākusi. Anita vēl aizvien grozījās pa gultu, dzīvoklis kluss - biedrene aizvien prom pie vecākiem, nedod nekādas ziņas. Būtu ar ko parunāties par dažām dīvainām sajūtām dažās aizskrējušās dienās un arī šodien.


Dīvainibas pat sāk jaukties mācību darbā, piņķerīgo domu dēļ neiet stundas uz priekšu, šodien ar' - man jāizlasa par "preses melno PR ietekmi uz klientu bāzi". Tik sarežģītā valodā viss. Laikam pats Šekspīrs te nekā nesapratīs.


Taču ne mācības uztrauca studenti. Kas viss jaucās vienā putrā, varbūt pareizāk sacīt - vienā kamolā:
- tā bezgalīgā mantra, kas gandrīz katrā sapnī skandināja "dari savu darbu";
- mammas attieksme "ko nu mētājies pa dzīvi, kā veca naudu. Sāc darīt kaut ko vienā virzienā!";
- pasniedzējas viena ļoti dīvaina rīcība, kad tieši lietainā dienā uzvilka spicsandales ar siksniņām (un pēc tam izvairījās no mana skatiena nodarbībās, un ārpus tām);
- dīvainais fotogrāfs Martini, kas kaut kur tepat Anglijā taisa eksperimentus;
- un Maira no Tukuma, kura tieši šodien pārsteica ar savu pirmo ūdens papēdīšu bildēm.
-----------------
Kaut kā viss jāsaliek kopā, kā mozaika- kas šodien vēl neorganizēti skrēja gar acīm kā kaleidoskopā.

Mamma pirms laika, man vēl esot Tukumā, izrunājās - "skaties zīmes, tās vienmēr kaut ko rāda". Zīmes patiešām sanākušas.


Jā, Maira no Milzkalnes atsūtījusi dažas fotogrāfijas, un saka - taisam, citēšu burtiski, "ūdeņainu skaistuma konkursu". WOOW! "Re kādas bildītes, pirmo reizi izmeģināju, bija bail, ko tad apkārtējie teiks. Bildējos Valguma ezera krastā, un man patiešām daži sacīja, ka neesmu pie pilna prāta, bet daži vīrieši ar iekāri sāka uz mani skatīties. Viens pat vēstuli atrakstija- ka grib iepazīties, lai gan atzina - ka ir precējies. Neatbildēju! Bet ir patīkami, likās - ka brrrr, būs auksti un jutīšos kā slapja vista. Nekā, jutos kā nāriņa!". (Attēlos)


Un Maira turpināja: "Davai - taisam konkursu!"
-------------------------
Un Anitai viss miegs ir prom, kā vēja pūsts... "Ko es te ņemos un pūšos par grūto apkārtejo dzīvi. Jādara. Labākā dzīves diena ir šodien. Ne vakar un ne rīt tā nepienāks".


Un viss kaut kā kārtojas, no miglas iznirst virziens, kur jādodas!

35 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000