local-stats-pixel fb-conv-api

Komentārs, kuru izdzēsa.148

2748 72

Sveiki!

Laikam, vispirms jāiepazīstina ar sevi: esmu spoks ar 0 dienu vecumu, taču, sekoju Jūsu gaitām jau ilgāku laiku. Šī ir tā liktenīgā diena kad piereģistrējos, jo izlēmu ka man arī ir kas sakāms šai publikai.

Ieraugot kārtējo rakstu ar faktiem, kurus, kā nosaukums un ievads vēstija, es nebūšu lasījusi vēru tik vaļā un........ protams, katrs(!) fakts jau bija lasīts, lasīts un lasīts līdz stāvoklim kad zinu jau no galvas, un kas vispārsteidzošākais tieši šādā vārdu salikumu kontekstā!!

Tā nu ar visu savu godprātību un lielo vilšanos autorā publicēju komentāru par viņa nolaidīgo attieksmi pret pārējiem lietotāju rakstiem.. Eh, tomēr savaldījos un iztiku bez rupjībām.

Un, šāds objektīvs un visnotaļ nepatīkams, taču bez rupjībām, koments tika dzēsts.

Kapēc es vispār par to cepos? Tādēļ, ka ir jābūt iespējai komentēt arī kritiski, bet protams objektīvi, ja nē paliks tikai "uķi puķi" "kāda tu mums labucīte, smukulīte" "buča par lielisko rakstu".

Vai tiešām vienīgais veids kā mēs varam izpaust savu nepatiku pret rakstu ir mīnusa likšana? Vai tiešām mums nebūs lemts uzzināt kā savus rakstus uzlabot, veidot patīkamākus un pārdomātākus?

Ar cieņu, Melns Kaķis

Lai raksts būtu orģinālraksta cienīgs, tam ir nepieciešami, kā minimums 200 vārdi. Tad nu nesot šo upuri tiek rakstīts šis teksts, kurš papildina autora tekstu apmēram par 20. vārdiem.

Ar cieņu. Admins

2748 72 148 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 148

0/2000

Kapēc es vispār par to cepos? Tādēļ, ka ir jābūt iespējai komentēt arī kritiski, bet protams objektīvi, ja nē paliks tikai "uķi puķi" "kāda tu mums labucīte, smukulīte" "buča par lielisko rakstu". tā viņš, ir nelaizīsi citiem dirsas tālu netiksi, lai gan kuram tas ir vajadzīgs ^^ pokemonu armja...

0 1 atbildēt

+++

0 2 atbildēt

ie ir spoki.lv neko ciu no viniem newar sagaidit

0 2 atbildēt

Es dazreiz uztaisu pa kádam rakstam-shad un tad kádu originálrakstu. Vienmér rúpéjos par to, lai informácija bútu patiesa, un klát neko nepiepuskoju ká VZ zhurnálists. Un ja tad tomér atrodas káds varonis, kas ar pilnígáko mulkíbu palídzíbu, meigina visiem lasítájiem iegalvot, ka es-raksta autors neko nezinot bet rakstot ko pats izdomájis, tad man parádás vélme tik seklus komentárus izdzést. Nu nav man jáuzklausa desmit eksperti, kuri mani dél míkstinájumzímju nelikshanas, par idiotu un analfabétu sauc-es tádem savus rakstus netaisu. Tápéc ir jámák atskirt korektu kritiku, no visádu idiotu apvainojumiem, jo kádam nav iepatikusies bilde nr 2. jeb káds ir ievérojis ka tekstá trúkst komata, un nekavéjoties spekulé par to, cik liels mulkis es esot.... tas ir smieklígi... Uzskatu ka sasniedzot zinámu límeni spokos, komentárus dríkstétu dzést péc saviem ieskatiem. Piem. es esmu priekspédéjá límení pirms Spoka límenja- ne jau par velti es tiku tiktálu-mani raksti nav bijusi garlaicígi...bet es neuzskatu ka maniem rakstiem apakshá dríkst bút nozhélojama rakstura komentári no neregistretiem, jeb pirmá límenja zalknábjiem-man ar viniem nekáda sakara nav-es darbojos spokos ar vislabáko sirdsapzinju, tápéc loti ceru, ka reiz spokos bús táda fícha, ka bezsatura aizvainojoshus komentárus dríkstés dzést péc saviem ieskatiem-vismaz lai lúgumu tos izdzést, izvértétu administrators. Pateicos.

1 3 atbildēt

Interesanti, mani komentāri arī tiek dzēsti ārā un kurš to var izdarīt? Parasti nesekoju, ka ar tiem notiek pēc tam :)

0 2 atbildēt

vsp jabut 250 vardiem... :P ;)

0 7 atbildēt

un kurš DEBĪLAIS DAUNIS ielika mīnusu?

3 15 atbildēt

tu debīls tik daudz rakstīt??? 200 vārdi par to tik pimpi grāmatā iecirst!!

2 14 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »