local-stats-pixel fb-conv-api

Kempings (šausmu stāsts)4

30 0

Es spokos esmu jauniņā neesat bargi.šis šausmu stāsts ir manis izdomāts. Neuztraucās.







Es ar savu labāko draudzeni Amandu, viņas puisi Niku un vēlvienu draudzeni Kristu svinējām.Svinējām devītās klases beigas. Bijām nopirkuši teltis,noīrējuši kempinga vietu, nu viss sagatavots.

Dienu pirms pasākuma Krista saslima un nevārēja ierasties.Tas atkal nozīmē ka man teltī jāguļ vienai(mums bija divas teltis) jo ''pārītis'' negribēja lai būtu lieki iztērēta nauda. Vienalga neesu bailulīte.

Braucām ar autobusu pēctam ar kājām jo kempinga vieta dziļi mežā. Žēl ka šeit nav Kristas. Bez viņas jūtos kā trešais ritenis.

Kad pienāca nakts Niks sāka stāstīt šausmu stāstus.Labi vismaz kautkāda jēga no viņa. Bet Nika šausmu stāsti bija tik ēēē paredzami un asiņaini. Divi čaļi uzspēlē ouja board, nomirst, asinis. Divas meitenes pastaigājas tumsā, nomirst, asinis. Vai arī trīs draugi kempingā nomirst, asinis. Bet viņa šausmu stāsti liekas tik tik reāli.

Eu uzspēlējam ouja board!'- iesaucas Amanda.-man ir! F***-es nodomāju.Lieliski. Šī ''ballīte'' jau ir stulba. Tagad mēs grasāmies būt stulbeņi un izlikties ka ''izsaucam'' kautko kas neeksistē?! Labi vienalga.

Es piedalos!-iesaucos.Tātad visi gatavi? Sākam!-Amanda tur kautko runāja.-spirit of the ouja board are you where? Planšete pavirzijās uz yes. Nav smieklīgi!-es iesaucos.-jūs to kustinat!

Labi.-pateica Niks.-ej malā un uzdod kādu jautājumu. Uz kuru mēs nezinām atbildi.

Labi! Spirit of ouja board anserw to question what i'm thinking of! Prātā es domāju-kas notiks ja mēs nebeigsim spēlēt?

D E A T H death nāve

Paga turpinam!
Es domāju-kuru sagaidīs nāve?

A L L O F Y O U all of you jūs visus

Amanda paskatījās uz manu seju un laikam visu saprata.
Labi beidzam. Mēs ielīdām teltīs un gājām gulēt. Ja kas pulkstens bija 1 naktī.

Man jums jāpastāsta kā beidzās Nika šausmu stāsts par draugiem kempingā. Ne visi draugi nomira. Viens draugs izdzīvoja.(bet nonāca psihenē jo tas ir Niks)

Ap plkst. 2 es pamodos no skaņām. Atdzīšu man bija bail. Es nespēju iziet ārā no telts. Bet tad telts ātvērās. Es apsolu to skatu es nekad neaizmirsīšu. Tur bija viņš,nē tas 2 metrus garš melns bet drausmīgākā ,viņa seja. Nē seja nav pareizs vārds. Nav acis,deguns bet mute tā varētu aprīt mani dzīvu. Nezinu kāpēc neaprija. Viss ugunskura laukums asinīs.


Paldies šī intervija ir beigusies un žurnālisti aizgāja atstājot veco sievieti šūpojoties krēslā. Vecais tu teici ka intervēt vecu psihu omīti ir laba ideja! Viņa teica ka mēs mirsim!
Pofuj no tā sanāks labs raksts!

Nākamās dienas virsraksts avīzē: Mistiskā nāvē miruši 2 žurnālisti. Nāves cēlonis:nezināms.

30 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Labs man patika
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Ir labi, tikai prasītos mazliet pieturzīmes, lai labāk var saprast  emotion 

1 0 atbildēt
Tev sēņot arī patīk?emotion
0 0 atbildēt