local-stats-pixel fb-conv-api

Kaa man ir sanācis5

33 0

Jaa bija viena shkjirshanaas, lai arii diezgan ilgs laiks pagaaja, tiku tai paari. Dienas gaaja, nedeeljas, meeneshi, gandriiz gads....

Bet tad paraadijaas vinja, nespeeju neparko citu domaat kaa tikai par vinju, vairaak kaa gadu vinja naaca pie manis suudzeet savu beedu: nerazhas ar esoshajiem draugiem, nerazhas skolaa, gjimenee, sabiedriibaa, kojaas.

Pienaaca likteniigais vakars. Kaa parasti saskreejaamies kautkaa nejaushi, bet toreiz tas bija savaadaak. Tas arii bija muusu attieciibu saakums. Koju laiks, tad es beidzu skolu, dziivoju citur, bet pastaaviigi braucu ciemos pie vinjas, jo neko labaaku pasaulee saskatiit nebija iespeejams!

Pienaaca jauka diena, kad man pazvaniija labs draugs un pateica, ka var izrikteet man dziivojamo platiibu, tajaa pashaa eekaa kuraa joprojaam dziivoja vinja!

Taa nu mees saakaam dziivot kopaa, pagaaja gads, divi un nez no kurienes paraadijaas iespeeja iireet savu, savu iisto mitekli- dziivokli. Viss bija jauki liidz darbaa man nesaakaas kolegjialaas probleemas. Maajaas arvien biezhaak paarrados iigns un neruniigs. Tajaa briidii tas likaas siikums liidz kaadaa jaukaa dienaa es saaku maajaas ierasties dzeeris un katru reizi arvien vairaak. Labi sapratu, ka ziepes buus, bet to iestaadi kur straadaaju savaadaak panest nevareeju (laikam vaajsh raksturs). Tas turpinaajaas diezgan ilgu laiku, liidz vinja neiztureeja un es sanjeemu zinju: "Viss man pietiek! Es pazuudu!" Protams mans lepnums neljaava man luugt vinju palikt. Taa arii vinja aizgaaja... bez striidiem kashkjiem un citaam abpuseeji derdzoshaam lietaam....

Ir pagaajushi vairaaki gadi... bet kopsh taa laika neviena dailjaa dzimuma buutne man nav sirdii iekritusi.

Toties vinjai jau labu laiku ir beerns, viirs un laimiiga dziive.

Gribeetu vinjai daudzko pateikt, bet tas vairs nav nekaa veerts.

Taapeec saku dzheki! Nejauciet darbu vienaa katlaa ar attieciibaam un dusmas ar miilestiibu!

ES VINJU JOPROJAAM MIILU!

33 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

žēl tevis vecīt.. emotion

5 0 atbildēt

Nevjag dzērumā visai pasaulei savu sirdi kratīt

3 0 atbildēt

Suudiigi man! He!

Bet optimisms izglaabs pasauli vai ne The One?

2 0 atbildēt

kaa parasti alkohols visu saboja.. jutu liidzi tev vecit:(

1 0 atbildēt

To savu dzeeruma teoriju vari sev dzilji tumshaakajaa vietaa iestumt! Nu pienjemsim ausii, jo pakalju ganjau tev diezgan biezhi kautkas izgaismo!

0 0 atbildēt