local-stats-pixel fb-conv-api

Informātikas ieskaite7

20 0

Sveiki visi 11 un 12 klases skolēni. Tie no jums kuri lika šodien ieskaiti informātika gan jau gribēs padalīties savos uzskato. No jums gribētu zināt kas jūsuprāt bija visgrūtākajsšajā esksāmenā? Kura daļa jums veicās vislabāk un vai jusm patika teorētiskā daļa?

Savus uzskatus es jums labprāt pastāstīšu. Man personīgi likās visgrūtākasi bija Excel kuru es mociju visas 45 min un tāpat man palika daži neizpildīti uzdevumi. Otrā lieta kas mani biški piepūlēja bija teorētiskā daļa kur cerams esmu atbildējis uz lielāko dau pareizi.

Vislabāk man tomēr patika Words. Wordā es izpildīju visas prasītās darbības (tikai ceru ka pareizi) un man pat vēl palika 15 minūtes no laika pāri. Arī Acess nebija nemaz tik grūts kā es biju domājis tomēr es vienu jautājumu isti nesapratu. Notika arī viens komisks/traģisks atgadījums. Vienam no maniem klassesbiedriem pildot nobruka pats Acess un nācās pildīt visu no jauna par laimi viņš paspēja visu izpildīt laikus.Aizmirsu piebilst pildot wordu ari bija viens komisks atgadījums viens klasesbiedrs pildot uzdevumu kur vajag aizstat sāka visus aizstāt pats nevis izmantojot funkciju replace viņš tika kautkur līdz pusei un tad vīnš sāka melet funkciju replace takā gadījās visādi šajā eksāmenā.emotion

20 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

28 no 36 pirmajā,teoretiskajā daļā :)

+ man Exels ne ta,bet Access un Word..easy emotion

2 0 atbildēt

man bija grūtības ar jauno vīrusu izgudrošanu, bet sanāca tomēr veiksmīgi :)

1 0 atbildēt

Patika jautājums, kur ķēra uz muļķi: Kuru datni iespējams apstrādāt ar grafiskās apstrādes lietotni (vai kaut kas tamlīdzīgs)? Un doti varianti: 1) foto.doc; 2) video.odt; 3)song.gif 4)vel kaut kas... :D  Bet MS Excel gan švaki gāja!

0 0 atbildēt

Ceru uz 8...

0 0 atbildēt

Kāds kabinetā ieskaites laikā bija nolaidis purkšķi - tas bija nežēlīgi :D :D :D

0 0 atbildēt

Noliku, vienkārši. (neskaitot to kad esmu gudrākais klasē) Vienīgais exel mani aizķēra uz 26 min :D

0 0 atbildēt