local-stats-pixel fb-conv-api

I. Ziedonis (iedvesma)1

Dziediet, dziet kad jums ir slikti, kad jums sāp, kad jūs sit, vienkārši dziediet. Ja jums sāp, tad dziediet. Dziediet kad jātiek pāri bezjēdzībai, dziediet savam ienaidniekam. Izdziediet savas dusmas, samaksājiet par dziedāšanu. Dziediet pie kapa. Dziediet ne par viņu aizejot, bet par sevi paliekot, par lapu galotnē nevis par skuju kapā. Dziediet, taču.

Mans gars var būt mans mētelis, soma vai grāmata. Man ir divas dvēseles, bet jums ir bezgala daudz miesa, jūs ar savu miesu mani esat izspiedusi. Jūsu miesa mani izspieda. Miesa vienmēr ir nekaunīga. Šī vieta ir aizņemta, šeit sēž mans gars un viņam ir tiesības sēdēt man blakus. Jūs mani izspiedāt arī no gleznas. Viņi izspiedīs garu manam garam. Kapēc lai mans gars nevarētu izskatīties kā mētelis? Jūs esat ļoti miesisks, jūsu miesa mani izspieda. Turpmāk es visur aizņemšu divas vietas,es un mans mētelis, kas ir mans gars.

Man patīk mans draugs, jums viņi var nepatikt. Mēs esam dzimuši vienā pasaulē, jūs citā. Tas ko saka mans draugs nav saprotams pat rakstniekiem, mēs esam dvīņu draugi. Es esmu viņa zīmogs. Mēs piedzimām vienā pasaulē, jūs citā.

Nejēdzīga pasaule, nejēdzīgi ienākrota pasaule.. Visi saka "pagaidi". Māte gaida bērnu, skuķis gaida mīlestību, kāds cits gaida nāvi. Lai tiktu tuvāk, jā iet nevis jāgaida šurpnākam. Pagaidi un tavs zārks atnāks un aiznesīs tevi atpakaļ gaitā. Tautā saka, ka labs nāk ar gaidīšanu. Šī ir ļoti jauka glezna. No vienas puses un no otras. Piekrītiet ka ieejot veikalā un jums saka, ka rīgas balzāma nav, bet no otras puses ir. Piekrīties, ka taisnība ir abiem. No kuras puses nauda ir nauda? No ģērboņa vai cipara? Abiem ir taisnība. No vienas puses un no otras. Šaumīgi daudz taisnība, nojukt var ja nav savējās.

Ir muļķīgi teikt ka laiku nosit, laiku jau nevar nosist to var apdulināt, šaut ar šampaniešu korķiem un spēļu automātiem, ar hašišu un smusu. Bet kāds ir pazudis. Viņš neprot apstāties. Viņš ir samaitāts. Viņš gribētu apstāties, bet nevar.

Nevar...

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt