local-stats-pixel fb-conv-api

Hey hey hey.. :)2

Šis būs nedaudz novēlojies tekstiņš, bet man liekas ka šajā vecajā gada laikā tas noderēs. ;) Tāpēc novēlu jums Mīlestības, Sapratnes un laimes pilno jaunogadu! :)

Sniegs, aukstums un Ziemassvētki - Dīvains satraukums. Sen aizmirsts. Jā Ziemassvētki - un to saku es? šo svētku nīdēja? Ak šausmas sevi vairs nezinu. Mh. Vakardienas saruna pārliecināja mani par to kas bija jau nolemts. Jā tā nu tas ir. Kluss vakars, atpūta pirms lielās burzmas un satraukuma.. Mazais miera relaksējošais brīdis mums katram, jo tik reti izdodas apstāties un padomāt.. Pateikt STOP tagad pauze un gribu padomāt.. Par ko? par to, kas būs tālāk, par to ko darīšu. un klusībā ievēlēties savu Ziemassvētku vēlēšanos. Par to lai viss beidzot nostātos savās vietās, lai vairs nebūtu sāpju... Tajā pašā laikā Izdarot apņemšanos jaunajā gadā. - Būt labākai... Neļaut vairs sāpināt, melot un censties no tiesas censties nenodarīt nevienam pāri. Un šis laiks ir domāts priekš tā lai atvadītos no visa vecā, nevajadzīgā un pievērstos, kam jaunam pilnībā. Aizgājušais gads? mh. Brīnumu, mīlestības un neizsakāmu rūpju un sāpju gads.. Laiks, kad sapratu kas ir kas un kāpēc esmu kāda esmu un kas ir man apkārt.
jā Haotisks teksts un īsti nevar saprast, ko vēlējos teikt. Jo katrs atradīs gabaliņu priekš sevis.
Zini? - ir pienācis brīdis, kad smaidot varu teikt- Tas ir jauns sākums.
Ziniet? visi mani mīļie? Ir laiks apstāties un pārdomāt aizgājušo laiku, apglabāt pāri darījumus un dzīvot tālāk - Drīzāk gan sākt no jauna. Tādēļ Apstājies un padomā, klusībā ievēlies vēlēšanos un jaunajā gadā Apņemies visu, lai tā piepildītos. Beidzot Dari visu, lai kļūtu laimīgs ! emotion
30 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Paldies, Tev tāpat :)

2 0 atbildēt