local-stats-pixel fb-conv-api

Fotogrāfijā(6)1

116 0

-Septiņdesmit pietupietni-mans jaunais "treneris" jeb miesassargs teica.Man nebija vairs spēka,biju noskrējusi trīs kilometrus,septiņdesmit preses un vēl,un vēl.-Atrāk-miesassargs pavēlēja.Trīsdesmit pieci,trīsdesmit seši,trīsdesmit septiņi,trīsdesmit astoņi.Lādēju visus pēc kārtas.Atkal tēva iegribas,es esot pārāk vāja,un ja ar mani kaut kas notiktu,es nespētu par sevi parūpēties. Tieši šādi man pateica tēvs un Daniels.Lieliski.Bet kam tad īsti domāts tas saucamais miesassargs? -ĀTRĀK-Daniels skaļi uzbļāva.-Nekliedz uz mani,saprati?-vēl skaļāk uzbļāvu..Sešdesmit seši,sešdesmit septiņi,sešdesmit astoņi,sešdesmit deviņi,septiņdesmit.Beidzot.Nesaprotu šo īpatnējo cilvēku,vienu brīdī viņš man ir kā draugs,otrajā brīdī kliedz virsū kā tukšai vietai.Palūkojos uz viņu..
-Tev ir stunda laika lai sataisītos.Tieši stunda.Un ne vairāk.Pulkstens deviņos pie mašīnas,ja nebūsi,skriesi ar kājām!-pusis vienaldzīgi atsaka.-Ar lielāko prieku-parādīju mēli,un pagriezusies devos prom.Stunda laika.Forši.
Nomazgājusies,izmazgājusi zobus un matus,devos atpakaļ uz istabu.Uzģērbu nolikto balto kleitu,baltās platformas kurpes un iztaisnojusi matus,devos lejā.
Virtuvē rosījās auklīte.Kā vienmēr labā garastāvoklī.Iedevu ašu bučiņu auklītei un paņemu auklītes sagatavoto kafiju.Ar riekstiem.Nonākusi pagalmā,ieraudzīju miesassargu,kurš bija atspiedies pret melno mašīnu.Aplūkoju viņu,balts uzvalka krekls,melnas bikses un zelta pulkstenis.-Tu kavē!-pamanot manu skatienu viņš iesaucās.-Jā,piekritīšu tev,laukā tiešām ir silts!-vēlējos nedaudz paķircināt puisi.Pēc viņa sejas izteiksmes varēja noprast,viņš bija neapmierināts.Iešāvās prātā doma,kuru tūlīt īstenošu.
Ar augstajām kurpēm bija grūti paskriet,bet aši ieskrēju autovadītāja vietā,man par laimi atslēgas bija aizdedzē.Iedarbināju mašīnu,aizlēdzu durvis un palūkojos uz apstulbušo puisi.Parādīju gaisa buču un spiedu gāzes pedāli.Attālinoties ieskatījos aizmugurējā spogulī.Tur viņš stāvēja.Viens.Haha.
Lai sākas atmaksa!Redzēsim kurš skries ar kājām.. Paslavēju savu ideju,un esmu simts procentigi gatava pavadīt lielisku dienu-bez savas ēnas.

116 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

+

0 0 atbildēt