local-stats-pixel fb-conv-api

Emma 1 # 12

Ja jums liekas kad virsraksta ir rakstits kad Emmai atkal ir pirma dala tad nedomajiet kad stasts saksies atkal no sakuma. Si Emma bus Emmas jaunais dzives sakums kad vina iznaks no cietuma.. Tad nu labi sakam lasit so jauno Emmas dzivi.

Sveiki mani sauc Emma. Jus jau to zinajat, ( Emma iesmejas ) bet esmu beidzot pedejo nedelu jauniesu kollonija. Jus domajat kapec, tam ir loti liels izskaidrojums, patisim tagad visu stastu uz atpakalu lidz tai vietai kad taja diena mani panema no Luka prom. Kad mani iesedinaja policijas masina es histeriski raudaju un kad man blakus apsedas viens no policijas prieksniekiem un teica:
Policijas prieksnieks - Tu vispar domaji ar galvu kad tu to dariji?
Un es atbildeju:
Es - Ko es izdariju, pasaki piemeru?
Kad to pateicu mani bija pilns ar dusmam, bet es biju mieriga. Un policists atbildeja:
P - Tu vel saki kad neko neesi izdarijusi? Tu sasavi savu brali, tu aizbegi no majam un sasiti puisi parka.
E - Es to visu dariju milestibas varda.
P - Tu zini cik daudz reizes mes to esam dzirdejusi.
Un tad es saku jau raudat. Mani vispirms aizveda uz iecirksni. Kad biju iegajusi dzirdeju tur dazu policistsu jokus kuri nebija smiekligi bet vini smejas:
1 Policists - Ka panakt, lai gajeji nenomida zalienus? Regulari laist tur sunus.
2 Policists - Labs joks Greg.
Un tad policists kurs mani atveda teica:
Policists - Tagad iesim uz manu kabinetu kur tevi gaida tavi vecaki.
Kad izdzirdeju kar tur ir mani vecaki es nobijos, man palika bail par to ko teiks vini man. Kad bijam nokluvusi ieejot vina kabineta redzeju mammu, teti un brali. Vini uz manim pastijas kad es ieraudziju brali vina acis es ieraudziju lielas sapes. Man lika apsesties viniem pretim, kad es apedos policijas prieksnieks man iedeva dokumentus ko man vajadzeja parakstit par to kad esmu to visu izdarijusi, un vecakiem ari vajadzeja parakstities. Kad bijam parakstijusi mes iekapam masina un braucam majas pacelam mammai ar teti vajadzeja ieskriet lielveikala un parasti vini tu 40 minutes, bet ta ka bralim vajadzeja vel zales tad vini tur bus kadu stundu un mani ar brali vienmer atstaj vienus masina. Kad vini izkapa un mus iesledza mes abi neskatijamies viens uz otru un nesarunajamies kad pec 10 minutem es meginaju ataisit durvis, jo kad biju mazaka es to baigi biezi dariju. Pec dazam minutem bralis teica:
Bralis - Tu tagad vairs neataisisi, jo vecaki uzlika jaunu tehniku masinai lai tu vairs netiktu ara.
Bet es vinam neatbildeju bet tad es atcerejos kad ir rezerves atslega ko mazotne tetis noslepa, bet es to redzeju un cerams kad vina vel ir vieta. Tad es atspradzejos un aizlidu uz bagaznieku un atradu atslegu tad es aizlidu uz prieksu un iedarbinaju masinu un tad bralis nesaprata, ko es gribu darit? Es izbraucu no autostastavvietas un aizbraucu no veikala. Kad es aizbraucu majas iznemu atslegu un aizgaju atvert durvis bralim lai barlis izkapj. Vinam bija majas atlega, es vinam paprasiju, bet vins man nedeva. Kad vins ataisija durvis vins iegaja ieksa un es atri aiztaisiju durvis, un aizsledzu tad es aizskreju lidz masinai iekapu un aizbraucu. Kad apstajos pie Luka majas piezvaniju vinam pa majas kodu es vinam pateicu lai vins panem manas mantas un savas un lai atri skrien leja.
Kad vins noskreja mes iekapam vina masina un sakam braukt ara no pilsetas. Mes dzivojam balozos, bet luks Riga. Tadel mes izdomajam kad brauksim uz Liepaju un tad jau talak domasim.

28 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Liec garumzīmes, un izlabo dažus vārdus
1 0 atbildēt
atvainojos visiem tie kuri lasa par to kad man nav garumzimes man tads telefons ir es patiesam atvainojos tev meluzeme un parejiem par to kad man nav garumzimes bet par to lai es izlaboju dazus vardus meginasu so ieteikumu nemt galva
0 0 atbildēt