local-stats-pixel fb-conv-api

Brīnums #154

21 0

-Mammu! - Ešlija uzsauca.

-Kas meitiņ?

-Saproti es ļoti gribu braukt prom, bet...

-Bet?

-Es esmu iemīlējuies.

-Kas notika ar Emīlu?

-...

Ešlija pagriezās un aizgāja, jo nevēlējās neko paskaidrot. Ešlijai atnāk sms no draudzenes: '' Sveika! verbūt aizejam iepirkties?'' Meitene atbild: '' Nu Ok!'' Ešlija sataisijās un gatavojās jau iet pie draudzenes. Ešlija jutās tā itkā viņa kaut ko līdzīgu ir piedzīvojusi. ''Vilk, tas notiks atkal?'' Ešlija bija neizpratnē. ''Ja tu pamanīji tad kopš tu esi pārvākusies uz šejieni tavas spējas sāk zust un tas no...'' Pākšņi Ešlija ar lielu blīkšķi aizlidoja pa gaisu. Ap viņu sāka pulcēties cilvēki. Kāds zvanīja ātrajai palīdzībai. Uz mirkli visi domāja, ka nav cerību viņu vairs glāpt, jo viņas puls bija apstājies, bet pāc laika tas atkal parādijās. Ešlija piecēlās kā ar ledainu ūdeni aplieta. Viņa bija lielā šokā jo ap viņu bija tik daudz cilvēki.

-Vai tev viss ir labi? - Kāda bals blakus vaicāja.

-Jā. Kāpēc gan nebūtu?

-Saproti, tevi tiko notrieca auto.

Ešlija piecēlās un ieraudzīja mammu, kas briesmgi raud. Viņa piegāja klāt un samīļoja mammu. Mamma bija ļoti lielā šokā.

-Brauksim prom! Es saruāju ar Ērika mammu,ka viņš bieži varēs tevi bieži apciemot!

-Paldies tev mammu.

''Ešlija tev dzīve ir devusi iespēju labot savas pagātnes kļudas un nepiedzīvot vēlreiz to ko tu esi piedzīvojusi'' vilks ievilka viņu pārdomās. ''Izmanto to!'' viņš turpināja. Ešlija ar māti devās uz mājām. Kad abas bija ieradušās jau sāka kravāt mantas. Uz vakaru bija daudz maz sakravājušās.

............Pēc divām dienām............

Visi trīs bija devušies ceļā. Ešlija saņēma sms no Ērika: ''Es negribu, lai tu brauc prom!'' un vēl citas. Kad viss ceļš bija galā viņi apstājās pie alas un devās iekšā. Viņu priekšā bija gandriz tas pats kas ieprikšējajā reizē. Bet tur bija kāda jauna meitene.

-Sveiki esmi Ella! - viņa teica.

-Kas tu īsti esi?

-Tavas bērnības labākā draudzene.

-Es tu jauka. Mēs varētu sadraudzēties!

Abas draudzīgi aizgāja itkā visu mūžu būtu pazīstamas un nebūtu šķīrušās. Varēja domāt viņas tūlī viena otrai atklās dažāus noslēpumus.

21 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Superīgs stāsts!

0 0 atbildēt

Man tā patīk tavs stāsts!! emotionemotionemotion

0 0 atbildēt