local-stats-pixel fb-conv-api

Atcerējos , domāju , sapņoju . 7.nodaļa .0

7. nodaļa .

No rīta es pamodos , un pat nebiju pamanījusi , ka aizgāju gulēt , nu kā jau visus rītus sataisījos kārtīgi , jutos moža , kaut vai aizgāju gulēt vēlu , nokāpu lejā un mamma sāka runāt .

- Tu gan vēlu vakar atnāci , tik ilgi skrēji ?

- Amm , jā . Bija kur skriet un gribējās pasēdēt un paelpot svaigu gaidu , raudzīties zvaigznēs .

- Un ar ko kopā ? Nemelo man . /mammai bija smīns sejā./

- Ar Džeiku . Vakardiena bija ideāla , te es jūtos kā mājās , beidzot .

- Sanāk nekur prom nebūs jābrauc ?

- Nē , es nekad neesmu gribējusi no kaut kurienes prom braukt , bet tagad es esmu laimīga , kad aizbraucu no vecās pilsētas , jo te es jūtos patiešām labi .

- Nu tad paēd un brauc uz skolu .

Es paēdu ,un devos uz mašīnu , aizbraucu uz skolu , iegāju klasē , viņa nebija klasē . Domāju , vai viņai viss ir kārtībā , varbūt viņš aizgulējās , jo vēlu aizgāja gulēt . Kas diezin varēja notikt . Un pēkšņi viņš pēdēja mirkli ietraucās klasē , skolotāja par laimi vēl nebiju ienākusi , un tas bija labi , viņš man apsēdās blakus , un nobučoja , es biju laimīga satiekot viņu . Uz mums tā paskatījās visi bija izbrīnīti . Bella izbrīnīti sāka runāt .

- Wow , jums kaut kas veidojas ?

- Džeiks atbildēja * Jā . /es pasmaidīju/

- Un cik ilgi ?

- Es atbildēju * No vakardienas .

- Eds pateica * Tas gan ir brīnišķīgi , tagad jūs esat kopā .

- Džeiks pateica * domāju , ka jā .

- Bella* Un kā tu domā , Līza ?

- Es domāju , ka jā .

- Eds * nu tad jau apsveicu , turas .

Bella pieskrēja mani samīļoja un Eds mani samīļoju arī , un Džeiku Bella samīļoju , bet Eds paspieda roku , nu kā jau visi Džeki tā dara . Bet Eduards bija tāds , ka viņš bija vēss . Tas bija stilīgi , un man prieks par Bellu , bet es biju priecīgāka par sevi . Nu beidzot skolotāja iegāja klasē , atvainojās , ka kavējas , tagad mums bija klases stunda , mūsu audzinātāja bija jauna viņās vārds bija Marija un uzvārds Rūģšone. Mēs runājām par to , kad taisīsim klases vakaru , un protams Lorēna ieteica , ka šo piektdien , ka varētu ar palikšanu pa nakti , visi piekrita , pat es . Un mēs gatavojāmies , jo piektdiena ir jau rīt . Nu mēs visu bijām sagatavojuši , tad staigājām pa stundām , bijām pusdienās , un tad stundas bija beigušās .

26 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000