local-stats-pixel fb-conv-api

Atcerējos , domāju , sapņoju .6

Atcerējos , domāju , sapņoju .

1.nodaļa .

Kāda mazpilsētā Ņūdžersijā es atbraucu kopā ar savu ģimeni, mēs kādreiz dzīvojām pilsētelē Kembridžā. Es bija jauniņa , bet jauniņos Ņūdžersijā nepieņem , bet ir reta reize , kad pieņem , kā jau normāls cilvēks es iekārtojās jaunajā mājā . Nu jau bija nākamā diena , kad jāiet uz skolu , bija 1 septembris , es bija sataisījusies skaisti , bet es nezināja , ka mani sagaida smaga diena . Es atbraucu uz skolu ar skaistu volvo , sarkanā krāsā . Man mugurā bija skaista kleita , nevis kā izlaidumos velk , bet nu vasarīga kleitiņa , bet es izskatījās perfekti , mati bija man taisni , bet matos bija skaista , milzīga , rozā bante . Protams kā uz jauniņo visi lūrēja virsū , bet bija meitene , kura bija populārāka meitene skolā , vismaz viņa pati sevi tā uzskatīja viņas vārds bija Lorēna . Viņa bija milzīga baumotāja , viņa atrada vienmēr pie kā piesieties , bet pati uz sevi neskatījās , jo viņa izskatījās drausmīgi . Nu bija iesvētības visai skolai , un es gāju klasē ar to Lorēnu , manā klasē vēl mācījās skaisti 3 puiši - Džeiks , Eduards un Ralfs , par Ralfu varēju pateikt to , ka viņš ar Lorēnu bija pāris , un viņš bija populārākais puisis skolā . Un vēl manā klasē mācījās 1 skaistas meitenes , bet nu tajā skaitā nebija Lorēna , viņas vārds bija Bella . Pie manis piegāja Bella , kuru es nepazinu nemaz, vienīgi zināju , kā viņu sauc . Viņa sāka ar mani runāt .

- = - Sveika , mans vārds ir Bella . Un tavs ?

- - Sveika , es zinu . Mans Līza .

- - - Tu esi jauniņa .?

- - - Jā , esmu gan .

- - - Vēlies varbūt , lai es tevi iepazinu ar šo skolu un mūsu klasi .?

- - - Paldies , tas būtu labi .

- - - Tu laikam daudziem zini vārdus . Vai ne tā ?

- - - Jā zinu .

- - - Nu tad Lorēna – viņa ir iedomīga un liela caca , viņa iedomājas no sevis mis pasauli , bet nu tā viņa kādreiz bija normāla un jauka meitene . Un viņas puisis , viņš mainījās uz slikto pusi pateicoties viņai , viņi tagad tiešam ir saderīgi . Eduards ir mans puisis , viņš ir mans . Mēs kopā esam jau gadu , kopš tā laika ...aij neko aizmirsti .

- - - Apsveicu , nu ja nevēlies vari nestāstīt , bet nu kad es gatava , es uzklausīšu .

- - - Paldies , labi ... nu labi tālāk Džeiks – viņš ir brīvs un attiecības viņš neveido , kamēr nesatiks meitene , kura tiešām viņam iepatiksies , bet nu es nezinu kā ar viņu būs , man viņa ir žēl , mēs ar Edu centāmies palīdzēt bet nekā . Labi sākās stundu , ejam ?

- - - Paldies , ka pastāstīji . Ejam .

Kas būs tālāk ? Kkas mainīsies ?

22 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

emotion

1 0 atbildēt
Kas tas ir domāts???????
0 0 atbildēt

Raksti lūdzu turpinājumu!emotionemotion

0 0 atbildēt