local-stats-pixel fb-conv-api

Amanda 120

Es ļoti atvainojos par to, ka sen nebiju ielikusi jaunu daļu!

Uzreiz nolēmu sameklēt telefonu un zvanīt mammai. Varbūt viņa nolēma iet uz skolu? Man vajadzēja pārliecināties, ka viss ar viņu ir kārtībā. Es piecēlos no gultas, izberzēju acis un piegāju pie telefona, kas lādējās gultas kājgalī. Nevienas īziņas un neviena neatbildēta zvana, laikam Rebeka ir skolā. Pulkstenis ir 10:07, Rebekai es tagat nevaru zvanīt, ja nu viņa ir skolā un nepalika mājās. Labi, sākumā saģērbšos, kas gan varētu būt noticis. Kad es piegāju pie skapja es redzēju, ka Rebekas skapja pusē trūkst drēbju. Viņa laikam nolēma palikt pa nakti pie klasesbiedrenes Evas. Viņa to jau vakar bija plānojusi darīt, bet laikam nācās atcelt dēļ visas tās lietas, man arī gribētos tikt prom no mājām un aizbraukt pie kāda drauga tādā brīdī. Kad biju saģērbusies savās "brīvdienu" drēbēs nolēmu zvanīt mammai:

M- Čau, kā Rebekai iet?
A- Njā amm zvanu sakarā ar viņu viņas nav mājās.
M- Kā to saprast? Man likās, ka jūs šodien neiesiet uz skolu.
A- Nu viņa nav mājās un ir pazudušas dažas viņas lietas.
M- Ak, šausmas vai tev ir kāda ideja kur viņa varētu būt? Man jāpiezvana uz skolu!

Es sapratu, ja es nepastāstīšu mammai par iespējamo variantu, ka viņa ir pie Evas tad sāksies panika.

A- Lūdzu nomierinies! Sākšu ar svarīgāko iespējams, ka viņa būs pie tās meitenes Evas. Atceries viņa stāstīja, ka vēlējās pie viņas palikt jau vakar?
M- Jā, atceros labāk piezvanīšu viņas mammai atā!
A- Jā, labi nesatraucies atā!

Es nevēlējos viņu uztraukt tādēļ nolēmu neteikt, ka Rebeka ir izgāja no istabas jau vēlu vakarā. Varbūt viņa bija aizgājusi tikai uz tualeti un tad nāca atpakaļ, jo es uzreiz pēc tam aizmigu. Pēc kāda laika bija zvans no mammas:

M- Es nevēlos tevi satraukt, bet es sazvanīju gan skolu gan Evas māti un viņi neko nezin!
A- Nomierinies varbūt sazvani tēti un tad policiju.
M- Labi, labi tikai nesatraucies viss būs labi! Ja būs kautkas jauns ziņošu!

Es nebiju pārliecināta, ka viss būs kārtībā, jo tas bija aizdomīgi, bet es neko nespēju darīt un tas man lika justies šausmīgi.

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000