local-stats-pixel fb-conv-api

1Saprašanai, 2Gaidīšanai 14.0

20 0

Vai šo stāstu, kāds lasa, un vai man jēga turpināt?
..................
Šis nav nāves lāsts, bet tikuntā tas nes nāvi.

......................................................................

Esmu nogurusi, neko nesakot eju uz istabu. Magdalēna, ko gan tu esi izdarījusi. Kā sākās lāsts? Cik cilvēki ir miruši no šī lāsta.
Ieeju dušā. Pēc tam uzvelku pidžamu.
Mani neliek mierā Magdalēna.
Nu ko, piesēžos pie datora un sāku meklēt par lāstu. Divdesmit rezultāti. Sāku skatīt.
Viens pēc otra nav istā. Pēdējā lapa, ceru, ka iegūšu, kādu informāciju. Un tā arī ir. Tā ir , kādas zīlnieces mājaslapa. Viņas bilde, viņa ir tik līdzīga man, acis un mati. Atvaru lapu ar uzrakstu Magdalēna.

Magdalēna.

Magdalēna bija skaista augstdzimusi sieviete. Dzimusi 1457.gadā , bet 1481.gadā pazudusi bez vēsts. Viņai bija skaisti ruudi mati, tādēļ daudzi viņu uzskatīja par raganu. Kāds mācītājs,mēğināja atklāt viņas darbības burvestībās, lai sodītu viņu sadedzinot.
Magdalēnai bija septiņpadsmit gadi, kad viņa tika izdota vīram, pēdējais laiks.
Viņas vīrs, augstdzimušais Viljams, kā īsts džentlmenis izrādija savu mīlestību, bet Magdalēna viņu neiemīlēja, taču piespiedu kārtā aprecēja.
Magdalēna nebija laimīga, naktis bija briesmīgas, un jaukais Viljams bija kļuvis ļauns. Viņa to vairs nevarēja izturēt,tāpēc, vīnā, ko Viljams katru vakaru dzer iebēra indi.
Dzerot to viņam palika slikti un viņš saprata, ka pie visa vainīga ir Magdalēna, jo viņa stāvēja un noskatījās vīra mokās.
- Es tevi nolādu, tas kuru tu iemīlēsi mirs tāpat, kā es sāpēs, nolādu tevi!- viņš nokliedzis un nokritis miris
Pēc pāris dienām bēres.
Pēc kāda laika viņai piedzima skaista meitiņa Sāra. Bet pēc pāris mēnešiem Magdalēna sastapa, kādu, viņai šķita, ka mīl viņu,viņa nepaklausīja tēvu un sāka dzīvot ar viņu ( vārds nav zināms). Viņi bija laimīgi, bet viņš nomira pēc pāris dienām. Bet viņa bija palikusi stāvoklī. Viņa dzemdēja dēlu, taču pēc pāris dienām nomira arī viņš, mazais Džeikobs.
Viņai jau bija divdesmit četri gadi, viņa savu meitu atstāja vecākiem, saprotot, ka viņai ir uzlikts lāsts, viņa uzrakstija vēstuli un aigāja. Par viņu vairs nekas netika dzirdēt.

Viņa noindēja savu vīru, kuru nemīlēja. Bet ja tas ir lāsts to taču va arī noņemt. Vismaz esmu tā dzirdējusi. Lapas apakšā ir rakstīs vēl kas.

Lāsta skaidrojums.

Lāstu nevar noņemt, tas ir uz mūžu. Visas dzimtas sievietes, kurām ir šis lāsts ir rudmates. Ja viņas, kādam pieķeras, iemīlas viņi mirst sāpēs. No lāsta ir pasargāti tikai brāļi.
Lāstu lauzīšot, kāda meitene, kura sastaps savu īsto mīlestību, bet kas viņa ir, un kad tas notiks nav zināms.

Nemaz nepamanīju, ka esmu iemigusi uz datora. Cik neerta poza, bet tas ir sīkums. Ītans ir miris, dēļ tā lāsta. Bīstams lāsts, mierinājums, ka Džeikam nekas nevar notikt. Ielieņu gultā un izplūstu asarās. Ītans, Ītans, Ītans. Aizverot acis es redzu viņa smaidu. Un Laura ir viņa māte viņa zaudēja vairāk, kā desmit gadus.
Es neatceros to. Man septiņu gadu vecumā iestājās šoks un, kas notika līdz tam es neko neatceros, pat to , ka mēs ar Ītanu bijām lieli draugi.
Kādēļ man iestājās šoks? Par to neviens nestāstā.
Nomira mans tētis, tagad Ītans. Magdalēnas tēvs nenomira. Cik saprotu viņa savu tēvu ienīda, dumpiniece.

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000