local-stats-pixel fb-conv-api

- you are my angel. 145

57 0

Būtu labi, ja jūs šo izlasītu un komentētu, kas jums patīk un kas nē. ;]

Iepriekšējā.

Karo skatpunkts.

Daniels atkal pieleca galvu man pie pleca. Es sajutu viņa silto un vienmērīgo elpu sev uz kakla. Viņš sāka skūpstīt manu kaklu, no sākuma lēni, bet pēc tam arvien dedzīgāk. Šādu jutu viņu pirmo reiz. Viņš bija maigs, bet tajā pašā brīdī kaisles pārņemts. Mēs skūpstoties tikām līdz Daniela gultai. Šoreiz viss šķita savādāk, daudz pazīstamāk. Mēs jutām, kas mums patīk. Mēs izjutām viens otru. Mūsu skūpsti bija maigi, bet sekss mežonīgs.

''Tu mana mežonīga princesīte. Tu mani nokausēsi,'' viņš smejoties sacīja.

Es tikai smejoties atbildēju: '' Rawr!'' Mēs aizmigām viens otra apskāvienos.

Pa nakti mani mocīja murgi. Alberts gribēja mani sāpināt, par to, ka atraidīju viņu. Mēs ar Danielu gājām pa man kādu nepazīstamu ieliņu, kad Alberts izledz no stūra un sadūra Danielu. Alberts paskatījās uz mani. Manas acis bija asarās. Viņš lēnām man tuvojas, paejot garām un iesperot Danielam. Es atkal sarāvos un sāku nenormāli raudāt. Kad Alberts bija pienācis man pavisam tuvu, es pamodos un histēriski iekliedzos.

Daniels momentā pamodās un apskāva mani: '' Viss ir labi. Tas bija tikai sapnis.'' viņš sacīja, noslaukot manas noritējušās asaras. Es viņam izstāstīju savu sapni, bet Daniels mani maigi glāstīja un mierināja. Viņš bija apskāvis mani, un es aizmigu viņa drošājā satvērienā ar galvu uz viņa krūtīm.

No rīta pamodos pirmā. Kādas piecpadsmit minūtes es apdomāju vakar redzēto sapni, jo kaut kas mani nelika mierā. Paskatījos uz Danielu, viņš tik saldi gulēja, ka negribēju viņu modināt. Iegāju dušā un aizskaloju prom to drausmīgo sapni. Labi, ka biju paņēmusi līdz tīras drēbes un higiēnas piedermus, un visu pārējo nepieciešamo. Kad biju nomazgājusies, uzvilku vasarīgu, brīvi krītošu puķainu kleitiņu un iztaisnoju matus. Es iegeju istabā, bet Daniels vēl guļ. Es ieskrienos un uzlecu viņam virsū, un sāku skūpstīt.

''Celies, guļava,'' es viņu modinu. Viņš negribīgi atver acis, bet tad apgāž mani gultā. Daniels uzguļas man virsū tā, lai viņa svars mani nenospiestu. Viņš mani noskūpsta.

''Princesīt, tu izskaties brīnišķīgi! Bet kāpēc tu mani nepamodināji?'' Daniels jautā.

Es iesmejos: '' Tu gulēji tik saldi, kā mazs bērns. Man negribējās tevi modināt.

Viņš arī iesmejas tad noskūpsta un saka: '' Nu ko. Es arī laikam gribu ieiet dušā.''

''Es iešu uz virtuvi mums uztaisīt kaut ko ēdamu,'' nosaku, jau dodamās lejā.

Tiekot līdz virtuvei, ieraugu kādu sievieti ar sarkaniem, karē griezuma matiem, brūnām acīm un brūnu ādas toni. Kas šī ir par sievieti?

Es viņai pajautāju: '' Es atvainojos, bet kas jūs esat?''

Viņa pārsteigti pagriežas: '' Jautājums būtu, kas esat jūs, jo es esmu šīs mājas īpašniece, '' saprotu, ka tā ir Daniela mamma.

Es viegli nosarkstu, bet tad turpinu: '' Vai! Es ļoti atvainojos! Esmu Daniela, '' mirkli domāju, ko teikt, kad viņa mamma pabeidz: '' draudzene? Pareizi?'' Es nosarkstu un pamāju, bet viņa pasmaida.

''Mēs neesam iepazinušās, tāpēc varbūt sāksim no jauna un aizmirsīsim šo aizķeršanos?'' viņa jautā. Es viegli pasmaidu un piekrītoši pamāju.

Viņa man sniedz roku: '' Mani sauc Diāna. Esmu Daniela mamma.''

Es pasniedzu roku pretī: '' Daniela draudzene Karolīna. Bet visi mani sauc par Karo!''

Diāna likās jauka sieviete. Man prieks, ka viņa nav nekāda dusmīga fūrija, kura būtu noēdusi mani ar savu skatienu.

Nākamā.

57 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

0 0 atbildēt

Nākošo !!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt
Raksts labs,bet peec manaam domaam Te prasaas kaadu asumu....:)
0 0 atbildēt