local-stats-pixel fb-conv-api

Neuzticība.12

63 2

Hey visiem.
Šoreiz vēlējos uzrakstīt kko par manu uzticēšanos citiem.
Tātad daudzreiz pievilta,un salauzta. Kā gan uzticēties? Jūs gan jau katrs zināt kāda ir tā sajūta kad domā uzticēties vai nē? Man tā nav visu laiku tikai pēdējā laikā. Es pat vairs neuzticos savam puisim. Kaut gan nav baigā iemesla lai neuzticētos. Es it kā gribu uzticēties bet man ir no kkā bail.
Un šobrīd es pat nezinu kas ar mani notiek. Man bieži uznāk brīži kad gribas raudāt. Un tad man gribas nomirt. Esmu par šo runājusi ar savu puisi bet baigi dižā saruna tur nesanāca jo viņš man pateica lai vairs neko tādu nedzirdētu no manis. Bet nākamajā brīdī viņš man saka kāpēc es viņam neko nestāstot. Tātad uzticība. Man ir grūti uzticēties. Es savam puisim neuzticos. Nu man visu laiku ir tāda sajūta ka viņš laiž pa kreisi. Man liekas ka viņš no manis kko slēpj. Jo es viņam pajautāju viņa telefonu vienkārši lai pazvanītu mammai viņš manā klātbūtnē iegāja wpp un izdzēsa saraksti ar konkrētu meiteni. Un ko man vajadzēja padomāt?! Protams es uzreiz pajautāju kāpēc tā darīji? Viņš man atbildēja tur nekā tāda nav. Es visas vecās sarakstes dzēšu ārā. Un tad vēl es viņam pajautāju vai viņš var man aizšaut 5€viņš atbildēja ka neesot. Labi šito es saprotu. Gadās jau tā ka nav un nevar izpalīdzēt. Bet pie velna kāpēc viņš tai pašai meitenei kuras saraksti izdzēsa iedeva 10 €? Protams es ļoti sadusmojos.
Es patiešām nesaprotu kas notiek.
Man gribas paņemt pauzi mūsu attiecībās. Bet nezinu vai tas būtu pareizi.Daudzi jau man saka ka labāk jau neņem pauzi bet es vairs nevaru izturēt, protams man viņš vēl patīk un es viņu mīlu bet mēs strīdamies arvien biežāk. Un par sīkumiem. Un viņam ir tā sauktā kip "māsa" (meitene kuru viņš uzskata par savu māsu.) viņa laikam bija sagruzījusies pagāja mums abiem garām raudādama un viņš uzreiz skrēja pakaļ. Par šo es arī sadusmojos jo tad kad es esmu sagruzījusies viņš tā neskrien pakaļ. Nesaku ka man to vajag bet tā sajūta bija tizla. Es esmu greizsirdīga par visu un uz visiem. Un man tas nepavisam nepatīk. Ceru ka tas pāries pavisam drīz

Paldies visiem kas izlasīja līdz galam. 😉

63 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

-Tu mani mīli?

-Nevella,mīlu es maukas un šņabi,bet ar Tevi mums viss pa nopietnam emotion 

4 0 atbildēt

Tātad Tu skrien viņam pkaļ,rīko greizsirdības scēnas,vņš ar to spekulē,jo zin ,ka Tu nekur neliksies.Ja tā turpināsi Tu viņam vienkārši apniksi,to saku es vecis kurš noteikti Tev varētu būt vectēvs. 

3 0 atbildēt
Hmmm. Pitāru nevarēja aizšaut. Jāšķirās!!!!
1 0 atbildēt

Nepaliec attiecībās ar cilvēku, kurš tevi neciena. Tu esi vērta vakrāk par to. Uzraksti man, ja vēlies plašāku padomu.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vienam vai abiem ir uzmanības deficīts. Puisim daudz izteiktāks. Pagaidām. Pāries emotion Ja tev kaut kas nepatīk attiecībās, pavisam skaidri saki - nepatīk, tā nedari. Pārāk neizplūsti atbildēs, ko tu ar to domā, kas un kāpēc. Jo kodolīgāk pateiksi, jo puisis labāk sapratīs. Nebaidies, ja puisis neprot citādi piedot attiecībām uguntiņu, kā tikai taisot divdomīgas situācijas - arī tas pāries. Būs attiecības, kur būs katram vairāk izdomas. Nepārdzīvo - dzīve ļoti labi audzina emotion

0 0 atbildēt

" Es savam puisim neuzticos. " - Tiešām neveru iedomāties kāpēc   emotion  

" Man gribas paņemt pauzi mūsu attiecībās. " - Izklausās gan, ka jāņem trekns "STOP & Eject"   emotion  

0 0 atbildēt

Pats no sevis nekas ne sakārtoties ,pamet to čali , ja viņš tevi visu laiku sāpina liek dzīvot mocībās.

0 0 atbildēt

Vai shis pusaudzhu zhurlans sirups?

0 0 atbildēt