local-stats-pixel fb-conv-api

Jūnijs jeb mēnesis, kad latviešiem sāp galva.152

67 52

Sveiki heteroseksuālie draugi!

Un īpašs sveiciens tiem draugiem, kuriem jau patīk pārbaudītas vērtības, proti, savs dzimums!

Mēs visi zinām, ka Jūnijs ir tas mēnesis, kad latviešu inteleģencei gurst pirksti, rakstot lamuvārdu vācelītes zem LGBTQ+ postiem, tāpēc gribēju uzrakstīt vēl vienu rakstu, lai jūs varētu izskustināt kārtīgi savus pirkstus, jeb tādu kopsavilkumu par praida mēnesi.

Šogad mums nebija jāuztraucas par akmeņu vākšanu, jo Praids notika Igaunijā, kur tauta tiešām ir daudz attīstītāka nekā Latvijā, bet smag darbs nāca Saeimai ar Dzīvesbiedru likumu.

Par to laikam vajadzēs atsevišķa sleja. Frakcijas A/P un J/V iesniedza Saeimai izskatīšanai Dzīvesbiedra likumprojektu, kas paradzētu dažādu pāru attiecību piereģistrēšanu likumīgi. Nekautrēšos teikt, ka ļoti gaidīju deputātu reakciju un to skaisti mums parādīja Jūlija Stepaņenko, kura kā Boļševiks un īsts komunisma aizstāvis pieteicās nolasīt Komunisma vēsturi, bet, ko mēs citu gaidījām?

Īsumā sakot, Saeimā tika pārstāvēts tikai viens viedoklis - neatbalstīt. Tāpēc šeit atkal pierādās, ka PSRS vēsturiskā ietekme nekur nav īsti zudusi.

Atļaušos teikt, ka 55% no aptaujātajiem Latvijas iedzīvotājiem atbalstīja šo likumu projektu, kas, manuprāt, ir milzīgs lēciens latviešu prātos, ka tālāk vienkārši nav kur aizlekt. Informāciju par to var atrast Delfos, vai arī, ja skatījāties LNT ziņas.

Tālāk es gribēju iebāzt pāris statistikas un mapes, lai padarītu komentāru rakstīšanu vieglāku.

Bet kopumā tiešām ceru, ka latvieši nāks pie prāta un izkāps no viduslaiku biksēm, un uzvilks vismaz 21.gadsmita cepuri.

Ceru, ka šis dabūs lielu popularitāti, jo man sāk trūkt cepumu, citādi būšu vīlies visos neaktīvajos homfobos. Paldies!

67 52 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Atvainojos par diviem gandriz vienadiem postiem ! 

Pirkstiņi no darba vel nav atpūtušies ! 

1 0 atbildēt
MAN GALVA SĀP NO LĪGO JĀŅU ALIŅA DZERŠANAS?
1 0 atbildēt

Tas brīdis ka es sapratu ka šis raksts ir par gejiem un lesbietēm. Neko citu. emotion 

1 0 atbildēt

Švaki, švaki Latvijā ar LGBT tiesībām.

Kur bargāki likumi, kas precīzāk definē un aizliedz diskrimināciju, hate speech, utt?

2 1 atbildēt

Personīgi man nesāp galva, neatkarīgi no tā, kur notiek vai nenotiek praids, man ir dziļi pajāt. Manis pēc autoram var sāpēt kaut dibens emotion Es tikai nesaprotu, ko jūs visi cepaties un pavelkaties līdz autora komentiem uz jūsējiem.

Ja godīgi, man galva vairāk sāp par faktu, ka lielākais vairums (idioti???) ievēlēja e-parlamentā saskaņu. Bet lgbt pēc statistikas ir tikai 10%. Jā, man arī daudz kas nepatīk, bet viss, kas nav aizliegts, ir atļauts.

ps. lai kādam nerastos nepareizs viedoklis - esmu precējies, ir trīs bērni un viens mazdēls.

0 0 atbildēt

Homofobi sabraukuši rakstītām kamanām!

3 3 atbildēt

Homoseksuālisti ir ikvienā valstī, tie iekļaujas sabiedrībā, priecājas, bēdājās, pelna naudu un atpūšas kopā ar citiem, un nevienam tas netraucē. Autora minētajam Praidam un citām aktivitātēm nav nekāda sakara ar homoseksuālu cilvēku tiesību aizsardzību, jo izņemot izrādīšanos, nav dzirdēts, ka šī varavīkšņainā jezga būtu reāli palīdzējusi kaut vienam vienīgam cilvēkam. Ir valstis, kur homoseksuāli cilvēki tiek diskriminēti, piemēram, Čečenijā, bet vai kāds no Praidistiem ir kaut vienu eiro ziedojis homoseksuālu cilvēku aizsardzībai, algojis advokātus, palīdzējis iegūt bēgļa statusu, devis pajumti bēgļiem? Nav dzirdēts, varbūt, ka ir tādi gadījumi. Tāpat arī ar MeToo kustību - izveicīgas dāmītes kliedz par sieviešu tiesībām, un no turīgiem vīriešiem pietiesā miljoniem eiro/dolāru. Bet vai kāda dāmīte ir kaut vienu kapeiku no saņemtajām summām ziedojusi kaut vienai sievietei, kuras tiesības patiešām ir aizskartas? Arī nav dzirdēts. Tāpēc nav pamata visādus Praidus, LGBT kopienas un dažādas nevalstiskās organizācijas saistīt ar seksuālo minoritāšu tiesībām, jo minētie veidojumi nepārstāv seksuālās minoritātes, galvenais ir cilvēka instinktīvās programmas realizācija - kad puncītis ir pilns un virs galvas jumts, tad ieslēdzas nepāvaramais dominēšanas instinkts, lai pierādītu savu pārākumu un izcilību.

2 3 atbildēt
Propoganda? Tevi kāds ir saucis un vilinājis- dzen prom to sievieti, nāc paprovē kārtīgu džeku?
0 1 atbildēt

Ak jā Pile 69 ! 

Jautājums - kurš nākošais vaimanas par VIŅA cilvektiesibu parkapumu - paliek atklats !  emotion 

Zoo , pedo , nekro ! 

0 1 atbildēt
Interesanti kuri ir dullāki, tie citādie vai to citādo noliedzēji? Protams ka noliedzēji. Un autoram, Pīle vai kkā tamlīdzīgi, nevajag te tag d_rst ka latvieši nav toleranti. Latvietis Pelēkais ir pati tolerantākā suga ko pazīstu. Ej uzcep šādu rakstu ru portālā, un tad salīdzini toleranci
0 2 atbildēt
Kuri ir dullāki, tie kuri ir citādāki, vai tie citādāk noliedzēji? Protams ka noliedzēji. Zilie ir nenormāli- nošaut. Invalīdi cilvēki ar traucējumiem- nošaut.
0 2 atbildēt