local-stats-pixel fb-conv-api

Intervējuuu ar Sheep!118

48 11

Draugi miiljie, es vinju mociiju divus vakarus, varu iedomaaties (bet labaak nevajag), cik biezhi vinjsh mani gribeeja pasuutiit pii pii par kaarteejo jautaajumu, kursh bija ne priekshpeedeejais, ne peedeejais! To bija daudz! Shajos abos vakaros vinjam nebija ne privaataas dziives, nekaa! Es izokshkjereeju VISUemotion Nezinu ,kaa patiks, jo mums taa ir 1. (ceru, ka ne peedeejaa intervija)! Bet nu uz priekshu - lasiet ,liekiet plusus un miinusus arii droshi.


anaconda rakstīja:
So, cik ilgu laiku jau ,cieniijamais Sheep ,esat admins?
Sheep rakstīja:
Hmm???
Ļaujiet padomāt??? Pietiekami,ja nemaldos,kads brītiņš būs :)) Bet par nozeelu būs jāatziist,ka peedeejaa laikaa diez ko nesanaak te uzkaveeties,jo ir saspringums darbaa,zeel bet pazust nepazudiisu es vel ilgi kadam kritiisu uz nerviem :))

anaconda rakstīja:
Bet ,ja konkreetaak, tad cik ilgi ir tas briitinjsh? Vai shis briitinjsh ir ilgaaks nekaa tas, ko pavadat darbaa??

Sheep rakstīja:
Tad sekos pret jautaajums...kaa saprast ilgaak darbaa? nu ljauj atgriasties tajaa laikaa kad mani ieceela par adminu :)) hmmm??? (ievelk cigaretes duumu un saka) jaa kads meenesis bus noteikti :))

anaconda rakstīja:
Kur vairaak pavadat laiku, spokos vai darbaa? Jo, ja njemam par piemeeru jacky, tad ir skaidrs, ka spokos vinjsh gan straadaa ,gan atpuushas, t. i. ,dziivo

Sheep rakstīja:
jaa jacky ir cita opera :)) kur pavadu es vairaak laiku?..bij reiz laiks ka protams spokos :)) pienaaca tads briidis kriize darbaa,kad nenormaalas stundas ir jastraadaa,kas protams nav uz ilgu laiku :)) par to vari but drosa... taatad dotajaa briidiii darbaa :)) (leenam nodzeeš kuuposo izsmeeki) :))

anaconda rakstīja:
Manupraat, juus ljoti daudz smeekjeejat, tas izraisa plaushu veezi un veel citus postus Bet ko nu par to.. pats jau liels puika esat.
Taatad, ko cieniijamais Sheep domaa par galeriju konkursu? Ir kaadi iipashie favoriiti?
Sheep rakstīja:
smeekeeju daudz,oi cik daudz tads darbs:)) (skalji smejas) galeriju? novelu daliibniekiem to labaako :) un protams jaatvainojas par too ka tevi sjaucu ar toxicated vinja ir mans favorits sajaa speelee :)
noveelu vinjai to labaako :))

anaconda rakstīja:
Kas toxicated galerijaas tik iipash, ka esi izveeleejies tieshi vinu?

Sheep rakstīja:
Hmm??? labs jautaajums kuram atbildes nav :)) es nezinu mani reaali tas pieskaara :)) vnk patiik un viss :))

anaconda rakstīja:
Ok, nemociishu vairs shii jautaajuma sakaraa! Bet pastaastiet gan, kaapeec juus admi esat tik daudz, kur ir juusu funkcija, es domaaju, ko juus darat, apstiprinat rakstus un..?

Sheep rakstīja:
admini?? cik tad mes esam kadi 10 iespeejams nu jau... nesen kad es saku tad bijam 7 jacky teica :)) Ko mes daraam??? (nedaudz pasmejas,aizsmekee smeeki izpuuus duumus un saka...) Jaa apstiprinam rakstus,teiksi ka to var izdarit viens vai divi admini?nee vnk ir taada fiica ka nejau katrs var buut katru dienu spokos...biezi jacky man paluudz kameer vinja nav lai es bik nopietnaak apluukoju lietotaja rakstus,ko apstiprinaat...tad ja ir kadas nepilniibas piemeram pie video nav bilde pielieku ja,man slinkums tad paluudzu autooram lai,pats paredigee un pievieno bildi :)) ak jaa gribeetu luukt visiem lietotaajiem,lai tomeer pie taa video pievieno bildi :))
kas ir veel pa funkcijaam???es domaaju ka labaak neatklaasu :))
kapeec? :)) tapeec kad kluusi par adminu tad zinaasi :))
prieksrociibas ir visas,bet taa arii vinjas visas neesu izmantojis tas buutu ljauni :))

anaconda rakstīja:
O, Juus mani ieintrigjeejaat! Es ta domaaju ,ka admini ir chupinja lietotaaju, kas neko sakariigu nedara, kaa tikai ziimeejas ar skalju vaardu Bet... khe, kheeee... mani tas smeekjis kapaa iedziis! Fuu, aciis kozh. Iebaazhiet tak to traukaa ar uudeni un miers!
Bet nu labi, kaa kljuvaat par adminu, kas ieveeleeja? Man par to visu ir viena liela ,tumsha bilde!


Sheep rakstīja:
ieveeleja adminu admins jacky :)) kapeec??? hmmm???? ljaujiet padomaat??? tapeec ka tiiri aktiivs biju :) par to man arii tas prieks :)) (ievel duumu un kaitinoshi pretiigi pus duumus
anacondas virzienaa) :))

anaconda rakstīja:
Khe, khe, kheeeeeeeeee!!!! Man ir gruuti uzdot jautaajumus klepojot, vai Juus nebuutu tik laipns, un nenodzeestu to NOLAAPIITO smeekji??

Sheep rakstīja:
smeeki??? jums kadi iebildumi??? (iemet vnk izmeeki pelnu traukaa nenodzeesot) ko? (paskatas caur duumiem uz anaconda)

anaconda rakstīja:
Buutu labi, ja Juus nodzeestu, ja?? Muusu laiks iet uz beigaam, bet Juus te chakareejaties Kas i jaunais cilveeks, a?

Sheep rakstīja:
nodzeet??? (naivi paskatas uz kuuposo izsmeeki) gan pats nodzisiis :)) (panjem glazi udens iemalko un pasmaida)

anaconda rakstīja:
Ahhhh, cik pretii nenaakosh Sheeps Taa... pavisam aizmirsu par ko runaajaam! Ak, nu jaa, tatad jebkursh var kljuut par adminu, protams, ja ir aktiivs, liek rakstus un komentaarus, utt.?

Sheep rakstīja:
jaa un ja iepatiikas jacky :D nu ne jeb kurs... ir visaadi jampampinji kas nez ko izdomaas un uztaisiis kada rupji sakot sudus... kluust tikai izredzeetie kam uz pleca ir sirsninj veida dzimumziimiite :)) bet tasizredzeetais vari but arii tu ja neesi ar nelielaam daunisma paziimeem...neskielee nerunaa tik leeni kaa igaunis un nav galva kaa spainis,ak jaa neesi pokemons kam galvaa tikai skaidas :)) respektiivi gandriiiz jeb kurs :D :D :D

anaconda rakstīja:
Nu es pat nez, Juus man visas ceriibas izniicinaajaat, jo jacky es nepatiiku, man ir divas daunisma paziimes, shkjieleeju taa ka saturies, runaaju leenaak par visiem iiiiiigaunjiiiiiem, galva vispaar kaa klucis, izskatos vispaar peec pikachuu, kam skaidas ne tikai galvaa. Baac, tad gribi teikt, ka man nav 99% izredzes?? Aaa, un dzimumziimes man VISPAAR nav!

Sheep rakstīja:
oiii nu tad tev vispaar nespiiid nav pat viens procents :)) tu esi garaam ,kaa tev neiet??(ljauni smejas)

anaconda rakstīja:
Tagad man depresija garanteeta vismaz uz.. 5 min. Bet nu ko, muusu laiks ir beidzies, nobeigumaa Juus vareetu vien pastaastiit kaa radies Juusu niks un katram no adminiem (tas IR obligaati) kko noveeleet viena teikuma veidaa Ak, nu jaa... man arii kko!

Sheep rakstīja:
sheep?? :)) kapeec sheep :) vnk ir tada lieta ka man garaaki mati ir vinji sprogojaas un draugi mani saaka saukaat par sheep :D
taa nu radies sis burviigais niks :)) bez kura nu mani nekaadiigi neviens nevar iedomaaties :))
noveelet ??? veelu jums visiem kluut par adminiem kas protams jums neizdosies,a mos varbuut :D
un tev hmmm????tu pie arstiem biji pa to skieleesanu vai daunisma paziimem mos var ko liidzeet? :D nu tad noveelu tev lai veicas pie arstiem :))
paldies (pieceljas un bailju parnjemts skrien prom no anacondas mestaa kreesla :D )

anaconda rakstīja:
Ak ,vai, nabags aizbeega pat pilniibaa uz peedeejo jautaajumu! Nu nekas, mees veel tiksimies

(un Sheep lepni pamaaj aiz loga, bet veceniite anaconda jau to nepamana) :)))

48 11 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000
ai..kādreiz bija jau tikai uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi tie admin.. bet tagad- deam..nu gandrīz katrs otrias ir lohs un pie tam vēl admins..
10 0 atbildēt
heh.... reali n*t kopa anaconda tik gribeja uzzinat ka vina varetu klut par adminu, laikam baig gribas. un piemetinat ka nesmeke un tas viss ir slikti. viss :) chau
10 0 atbildēt
emotion
9 0 atbildēt
nu lab lab, es jau tik tā....ākstos emotion emotion bet nu šīps jau tik priecājas :)
8 0 atbildēt
dogg, man jaaiet pie meiteneem un jaarunaa par stiliigaam lupatinjaam? House MD, tas NAV iepaziishanaas dialogs! Nav obligaati jaajautaa ,cik tev gadu un kaada ir tava miiljaakaa kraasaemotion Prasaas kas cits.
8 0 atbildēt
eh.. visi kas bez krekkla ( un meichas bez krushturiem) apskries apkart jacky majai klust par adminiem ! gogogogogo nakamie admini :D
8 0 atbildēt
Es te ņirdzu !!!!!!! :D Tādi inteleģenti , ka apsadisties gribas !!! :D Vislabākais , ka viens te izdomā ieviest intervijas , a cits jau ņem un piesavinās šo ideju !!!!!!!!!!!!! :D
7 0 atbildēt
kamōn dogg, varēja protams spoki stāvēt uz vietas un būt tāds neliels saitiņš, kur apmēram pāris paziņas apmainās ar prikoliem, bet nu ja paņēma kursu uz progresu, tad nu tagad pēc apmeklējuma skaita var redzēt kā viss ir mainījies progress paliek progress
7 0 atbildēt
dogg ure making baby pandas and me sad emotion emotion
7 0 atbildēt
interesanti ko tad tu ar viņu darīji divus vakarus, ja teksta šeit ir sarunas 10 minūtēm [ emotion ] valodiņu, to valodiņu gan varēja bik...
7 0 atbildēt
booring, kāds to lasīs vispār? es nee emotion
7 0 atbildēt
nejau saits vainiigs bet cilveeki.... zinaaju ka tapiri vainigi ir :D kaadas spoku uzliimes kas taas taadas? :) aaa lai jacky taa arii dara uztaisa adminu adminu lai ir ko vainot ja kas jackyu :D
6 0 atbildēt
auww dogam depresīvais uznācis, ielās runā, ka tabletīte prozaka un 100 grami jack daniels palīdz emotion emotion un par to, ka spoki vairs nav kā agrāk 1) izklausās pēc tēvijas kara veterāna, ka tagad viss slikti 2) jākontrolē raksti vairāk, lai nebūtu japāņu rokstāru glamūrīgās bildes un random veci stulbi viģiki no jūtūba
6 0 atbildēt
intereses pec, doog sac radit ar pirktiem, kuri tipa vainigi :D :D un stasit, es tevi atceros ka lielako spameri visa spoku vesture.. :)))
6 0 atbildēt
ahaa.. un es pat atceros temu kur bezjega vnk 4 postus sameti kas sastaveja no "yo" :))) nu tgd gan vismaz nomierinajies esi :D
6 0 atbildēt
Sacepums tu esi :)
6 0 atbildēt
2) jākontrolē raksti vairāk, lai nebūtu japānu rokstāru glamūrīgās bildes un random veci stulbi viģiki no jūtūba ---------- YEAAAAAH!
6 0 atbildēt
prozac un 100g priekš kara veterāna ir kā sviestmaize xD
6 0 atbildēt
njaa atmosfeera kadreiz te bija labaaka emotion
6 0 atbildēt
pubertitāte?
6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »