local-stats-pixel fb-conv-api

4 idejas neaizmirstamam Līgo vakaram!5

Līgo prātīgi.

Līgo latviešu tradīcijās.

Tiem, kuri priekšroku dod tradicionālai un latviskai Līgo svinēšanai, ballīte ar senajām latviešu tradīcijām noteikti paliks atmiņā uz ilgu laiku. Šādu svētku rīkošanā tradīciju ievērošana jāsāk jau gatavojot visu līgo svētkiem – sienot sieru, brūvējot alu un pinot vainagus.

Svini no sirds Līgo koncertos.

Ja pašam negribas uzņemties lielos svētku rīkošanas darbus, Līgo svinēšana ar noteikti būs izdevusies tos svinot kādā no daudzajiem Līgo pasākumiem-festivāliem ar lielu apmeklētāju skaitu, kuros uzstājas Latvijā populāri mūziķi. Šāda iespēja ik gadu tiek piedāvāta dažādās vietās Latvijā.

Līgo uz ūdens.

Neaizmirstama Līgo ballīte noteikti būs arī kādā savādākā, neierastākā vidē, piemēram, dodoties laivu izbraucienā pa kādu upi vai ezeru, pilnībā relaksējoties un izbaudot mieru.

Līgo svešzemju tradīcijās.

Savukārt, tiem, kam vairāk patīk netradicionāla svētku svinēšana, interesanta un aizraujoša liksies Līgo svinēšana ievērojot cittautu svētku svinēšanas paradumus kurus varat atrast arī internetā. emotion

Lai arī kāda būtu tava izvēle un idejas Līgo ballītei, jāatceras, ka, lai svētki būtu izdevušies, jāatrod īstā kompānija un jābūt labā garastāvoklī – tas palīdzēs tev šo gada īsāko nakti padarīt par pēdējā laika jautrāko un neaizmirstamāko ballīti, neatkarīgi no svinēšanas veida!

53 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://viasms.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Līgo svētki ir Latviešu tautas garīgā atombumba,kas palīdzēja mums izdzīvot,krievu okupācijas laikā!!!
2 0 atbildēt

Cerams, ka pa nakti nelīs, tad gan izbojās visu jautrību.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

😉

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt