Babiņas izcepušās.
Pārziežu ar svaigu sviestu.
Babiņas izcepušās.
Pārziežu ar svaigu sviestu.
Pūdercukuru arī var pārkaisīt.
Mīksta un viegla kā pūka.
Būs viegla uzkoda rītdienai olas krāsojot.
No pārējās mīklas izcepu biezpienmaizi un vēl šo to. Katru reizi parliecinos, ka Rīgas sausajam raugam reklāma nav vajadzīga.
Turpinājums http://spoki.tvnet.lv/lieldienas/Mana-Lieldienu-maize-1/839543
Sveiciens Lieldienās! Cik es esmu mēģinājusi, mans vietējais raugs nerūgst tā kā latviešu. Droši vien pēc latviešu receptēm ir pārāk daudz miltu. Nemāku nogrādēt. Taču cepu es tikai Jāņos un Ziemsvētkos. Tos groziņus es, protams, vēlētos noprovēt. Reizēm ir smieklīgi, bet dēļ viena ingredienta es vēlētos būt mājās.
Vispār jau tradicionālā kuliča recepte. Vienīgi svētku reizei eļļas vietā labāk būtu sviests.