local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas leģionāru nīdējiem!73

185 7

Sveiki,cccp fani un citi zvēri!
Minēšu TIKAI pāris iemeslus kapēc latvieši tā neiredzēja cccp un kādēļ daudzi iestājās SS leģionā.

1.1937.-1938.gadā Krievijā tika arestēti apmēram 25 000 latviešu. 22 360 no viņiem aizmuguriski notiesāti "pēc sarakstiem". 74% notiesāto - apmēram 16 573 cilvēkiem - tika piespriests nāves sods nošaujot.
1937.-1938.gadā Krievijā tika slēgta 121 latviešu skola, daudzas kultūrizglītības iestādes, izdevniecība "Prometejs", teātris "Skatuve", kā arī latviešu teātri Smoļenskā un Omskā.
Tika slēgti arī latviešu klubi un bibliotēkas, bet latviešu valodā izdotās grāmatas sadedzināja vai nodeva makulatūrā. Laukos tika likvidētas 372 latviešu kolonijas un kopsaimniecības, kurās bija ap 12 000 latviešu sētu.

2.CCCP okupēja Latviju 1940 gadā.

3.1941. gada 14. jūnija deportācija
1941.gada 14.jūnijā bez tiesas un sprieduma 15424. nevainīgi cilvēki tika sadzīti lopu vagonos un izsūtīti uz Sibīriju, atrauti no tēvu zemes, no ģimenēm, no sev tuviem cilvēkiem. Viņi kļuva cilvēki bez nākotnes...
========================================
P.S.Latviešu leģions tika izveidots tikai ap 1943 gadu....

 

Un kā Jums tagad liekas ,vai pēc šīm zvēribām ko izdarīja CCCP,Jūs kā Latvijas patrioti nestātos SS leģionā,kurš bija uz to brīdi vienīgā iespēja,kas varētu apstādināt to slepkavniecisko CCCP režīmu.

BONUSĀ FILMA-Soviet Story. 

Angļu val.   http://watchnewfilms.com/movie.php?id=3070

Krievu val.   http://actualhistory.ru/video-soviet-story

 

P.S.S.un tiem kuriem vēl īsti nepieleca par ko cīnijās Latvijas leģionāri,tad youtube video dziesmu vārdos ir atbilde...3.09min...
 



185 7 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://wilkī
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 73

0/2000

atbildot uz jklmn komentāru " šī raksta info vajag visiem zināt no galvas.&... " vini pat nezina, ka vācijas nacistiskā republika krita 8 maijā un šo dienu arī svin visa pārējā pasaule, Maskavā tajā laikā it kā esot bijis jau 9 datums tāpēc viņi svin nākamajā dienā, bet vai tad parasti uzvaras neskaitās tajos datumos, kurā laika zonā tas noticis.

 

p.s. piem. 11.09.2001. terora akts ASV, pēc viņu loģikas šs terora akts notika 12.09.2001

3 0 atbildēt

Es nejaucu lietu būtību, slepkavības nekas nespēj attaisnot. Tas ir tikai dabiski nedirst par tām lietām, par kurām varētu apdirst pašu dirsēju.

4 1 atbildēt

atbildot uz smuki komentāru " Kas visvairāk gribēs sašļiku, tas arī visva... " Touché ;)

4 1 atbildēt

atbildot uz fujaks komentāru " Uzskatu, ka raksts ir tīrākais mēsls un  rak... "

izskatās ,ka tu pats daudz ko nezini...lielākā daļa leģionā iestājās brīvprātīgi,tikai vēlāk sāka saukt iekšā...  

2 0 atbildēt

briinums ka nav veel komentu juura. nu kur juus esat visi urlas?

5 3 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " ferma kur tu biji, kad latvieši palīdzēja oku... " augstskolā studēju Latvijas vēsturi, a kur tu -9. maija parādē tusējies?

4 2 atbildēt

atbildot uz Dž.Darko komentāru " Kā man tracina šie nacionālisti, abās tautas ... " Staļins jau to vienreiz izdarīja aizsūtīja gan savējos gan svešus, nošāva gan savējos gan svešos un vai tad palika labāk?

2 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Okupantiem jautājums, kādēļ tad Vācija un Fra... " Lasot Tavus komentārus ir grūti saprast, ko Tu gribi pierādīt...izmainīt vēsturi?Pozicionēt vēlamo par esošo?Tev nešķiet, ka ir diezgan neloģiski salīdzināt Vācijas un Francijas pozīciju, ietekmi pasaulē/eiropā un arīdzan šādā militārā aliansē, salīdzinoši ar Latviju?

2 0 atbildēt

Izvēle, dārgais cilvēk, ir visām dalībvalstīm. Nato galvenais uzdevums ir aizsardzība, nevis ofensīva. Tas ka Amerika redz izdomāja pamērīties ar krāniņiem nemaz nenozīmē to, ka visām Nato dalībvalstīm bija jāskrien līdzi. Ir valstis, kas to saprata, ir valstis, kas uzreiz momentāni drāzās pakaļ savam saimniekam laizīt dirsu.

1. pants

Puses apņemas, kā to paredz Apvienoto Nāciju Organizācijas harta, atrisināt jebkuru starptautisku konfliktu, kurā tās varētu būt iesaistītas, ar mierīgiem paņēmieniem veidā, kas neapdraud starptautisko mieru, drošību un taisnīgumu, un starptautiskajās attiecībās izvairīsies no jebkāda veida draudiem vai spēka lietošanas, kas ir pretrunā ar Apvienoto Nāciju Organizācijas mērķiem.

5. pants

Puses vienojas, ka bruņotu uzbrukumu vienai vai vairākām no tām Eiropā vai Ziemeļamerikā uzskatīs par uzbrukumu visām dalībvalstīm, un tādēļ tās apņemas, ka šāda uzbrukuma gadījumā katra no tām, izmantojot individuālās un kopējās pašaizsardzības tiesības, kas paredzētas Apvienoto Nāciju Organizācijas Hartas 51. pantā, sniegs palīdzību Pusei vai Pusēm, kas pakļautas uzbrukumam, individuāli un kopā ar citām Pusēm, veicot pasākumus, kurus tās uzskata par nepieciešamiem, ieskaitot bruņota spēka pielietošanu, lai atjaunotu un saglabātu Ziemeļatlantijas reģiona drošību. Par jebkādu šādu bruņotu uzbrukumu un visiem pasākumiem, kas tā rezultātā ir veikti, nekavējoties jāziņo Drošības Padomei. Šie pasākumi jāpārtrauc, kad Drošības Padome ir veikusi nepieciešamos pasākumus, lai atjaunotu un saglabātu starptautisku mieru un drošību.

Okupanti!

P.S letiņi ir izlējuši asinis Irākā, šeku reku vēl nesen uzvirmoja stāsts kā amerikāņi pateicās latviešu puikām par izglābtām pakaļām apšaudes laikā. Baigie sapieri, bje :D

2 0 atbildēt

Ja krievija neapgādātu visu eiropu ar dabas resursiem, tad visa pasaule varētu sacelties pret krieviem jo vini ir katrai valstij ko sliktu nodarījusi un vieniem būtu beigas. NĀVI OKUPANTIEM

2 0 atbildēt

atbildot uz sikops komentāru "   izskatās ,ka tu pats daudz ko nezin... " man pat slinkums strīdēties, tāpat visiem savas domas neizstastīšu. Vienīgi žēl, ka Leģionāri baidās iet gājienā, jo domā, ka viņiem iemetīs ar ķieģeli, pie tā vainīgi ir tirliņi, kurus bērnībā krievi pagalmā slānīja un āži kas staigā ar krievijas karogiem un bauro naša matuška rossija.

3 1 atbildēt

atbildot uz fujaks komentāru " man pat slinkums strīdēties, tāpat visiem s... "

Jaunais cilvēk,tu esi kārtējais pamuļķis,kas vienā maisā bāž fašismu un nacismu...

Tādiem muļķiem paskaidroju nacisms un fašisms ir divas dažādas lietas.

Fašismu radīja Musolini Itālijā, nacisma mērķus aizstāvēja Hitlers. Pirms sāc tēlot gudru,noskaidro sīkāk un tad blato!

2 0 atbildēt

atbildot uz Latvietis komentāru " Suuda Krievi!!! " Tu un vēl te daži esiet vienkārši debīli, nevaig visu nāciju pielīdzināt vienam indivīdam. Tas ir tas pats, kas pateikt, ka Visi Juri un Aigari ir lielākie kretīni uz pasaules, jo redz ļauns Aigaronkulis  tev ir atņēmis bērnībā cukurgailīti.

2 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Meh, vēsture mani neinteresē, man ir pi... " Lai gan Tu mani aizvaino personiski, saucot par lohu(jo esmu nacionālists)...aizvaino mani saucot par okupantu(vispār šķiet absurdi, jo esmu/biju Irākas kara pretinieks)...katram ir tiesības uz savu viedokli (c) es

1 0 atbildēt

Atbalstu tos kam nav iebildumu pret krievtautības cilvekiem Latvijā. Bet jau zinu ko giadīt no šāda raksta ... sāksies atjautīgie komentāri no cilvekiem kas 90 % nemaz nesaprot kas tieši viņiem nepatīk ...

4 4 atbildēt

man jau miegs saak naakt cik ar jums neinteresanti :(

2 2 atbildēt

atbildot uz Officer komentāru " Atbalstu tos kam nav iebildumu pret krievtaut... " Atbalstu latviešu valodas gramatiku!

2 2 atbildēt

eu, bet nu come on, Staļina laikā izsūtīja netikai latviešus, izsūtija visus, gan krievus, gan baltkrievus, ukraiņus, izsūtīja bagātus vai ietekmīgus cilvēkus. Tas bija Staļinisms, kas bija nosodāms.. 9.maij

a daudzi svin savu senču uzvaru par fašismu, kas bija tikpat nežēlīgs cik Staļinisms. Tā kā nevajag no vienas bedres otrā, SS arī bija cilvēku iznīcināšanas vienība, ar ko nav jālepojās.

0 0 atbildēt

Nevelos tevi aizskart, bet labak lai ir Vaciesi, jo vini ka jau teici protams izvaroja un beigass noshava tacu tadu gadijumu neesot bijis daudz atskiriba no sarkanas armijas kuri izvaroja visu kas kustas.

0 0 atbildēt

atbildot uz Sinhrofazatrons komentāru "EM>atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Meh,&nbs... "  

Nu atvaino, čalīt, mož personīgi nevienu arī nesaukšu vārdos, ņemšu savus vārdus atpakaļ, bet nedomā, ka no tā manas domas mainīsies. Es tikai lūdzu aizdomāties par to, ko nodarīja mums, ko nodarām mēs un kas tad īsti ir tās īstās problēmas, kurām būtu jāpievērš mūsu uzmanība nākotnē.

P.S. Nevienu personiski aizvainojis neesmu, problēma ir tajā ka ir cilvēki, kas to uztver personiski. Bet tā jau nav mana problēma.

 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »