local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas leģionāru nīdējiem!73

185 7

Sveiki,cccp fani un citi zvēri!
Minēšu TIKAI pāris iemeslus kapēc latvieši tā neiredzēja cccp un kādēļ daudzi iestājās SS leģionā.

1.1937.-1938.gadā Krievijā tika arestēti apmēram 25 000 latviešu. 22 360 no viņiem aizmuguriski notiesāti "pēc sarakstiem". 74% notiesāto - apmēram 16 573 cilvēkiem - tika piespriests nāves sods nošaujot.
1937.-1938.gadā Krievijā tika slēgta 121 latviešu skola, daudzas kultūrizglītības iestādes, izdevniecība "Prometejs", teātris "Skatuve", kā arī latviešu teātri Smoļenskā un Omskā.
Tika slēgti arī latviešu klubi un bibliotēkas, bet latviešu valodā izdotās grāmatas sadedzināja vai nodeva makulatūrā. Laukos tika likvidētas 372 latviešu kolonijas un kopsaimniecības, kurās bija ap 12 000 latviešu sētu.

2.CCCP okupēja Latviju 1940 gadā.

3.1941. gada 14. jūnija deportācija
1941.gada 14.jūnijā bez tiesas un sprieduma 15424. nevainīgi cilvēki tika sadzīti lopu vagonos un izsūtīti uz Sibīriju, atrauti no tēvu zemes, no ģimenēm, no sev tuviem cilvēkiem. Viņi kļuva cilvēki bez nākotnes...
========================================
P.S.Latviešu leģions tika izveidots tikai ap 1943 gadu....

 

Un kā Jums tagad liekas ,vai pēc šīm zvēribām ko izdarīja CCCP,Jūs kā Latvijas patrioti nestātos SS leģionā,kurš bija uz to brīdi vienīgā iespēja,kas varētu apstādināt to slepkavniecisko CCCP režīmu.

BONUSĀ FILMA-Soviet Story. 

Angļu val.   http://watchnewfilms.com/movie.php?id=3070

Krievu val.   http://actualhistory.ru/video-soviet-story

 

P.S.S.un tiem kuriem vēl īsti nepieleca par ko cīnijās Latvijas leģionāri,tad youtube video dziesmu vārdos ir atbilde...3.09min...
 



185 7 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://wilkī
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Man vectēvs bija leģionārs, lai viņam vieglas smiltis...lieki piebilst, ka pret šiem sirmajiem kungiem izjūtu visdziļāko cieņu!Savukārt otrs vectēvs tika izsūtīts uz Sibīriju...neteikšu, ko domāju par tādām dienām kā piemēram 9.maijs, jo nav ne mazākās vēlmes pie savām durvīm sagaidīt DP...lai šīs "pozitīvās" domas paliek pie manis.

16 0 atbildēt

Es uzskatu ka Soviet Story vajadzetu paaraidit pa TV ! tiesi 16. datuma

14 0 atbildēt

laikam tikai okupantiem un zagļiem patika CCCP, jo tur viņi varēja ddzīvot zaļi

 

p.s. nelabi metas no tiem okupantu cūkām ar cccp maikām, cepurēm u.t.t.

14 0 atbildēt

atbildot uz ienist so rakstu komentāru " aaaaaaaaaaaaaaaaa Ka man besī sītadi raksti... " tad, lai slāvi beidzot atzīst savu nodarījumu pret visām pakļautajām valstīm kuras sačakarēja, piebāza pilnas ar melnstrādniekiem un analfabētiem ( no ievestajiem apm. 60% mācēja lasīt un rakstīt 1944), kad šie atzīs un atvainosies tad arī te vēsturi neviens necels augšā, bet kamēr te bars slāvēnu stāstīs, ka CCCP izglāba LATVIJU tikmēr man būs izteikts riebums, pret okupantiem okupāciju un cccp faniem

12 1 atbildēt

un krieviem nepatika ka mans vecteevs kuram bija 2 gadinji vagonaa raudaaj un vinju tad izmeta no vagona aaraa kaa atkritumu kautkaadu un vinsh atzdiivoja 3 meeneshus mezhaa kameer vinju neatrada !

tpc man uz urlaam ir dusmas !

11 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " ferma kur tu biji, kad latvieši palīdzēja oku... " Es neatbalstu LV bruņoto spēku klātbūtni Irākā, bet neaizmirsīsim to, ka neba tā bija Latvijas vēlme tur atrasties, bet gan starptautiskas militāras organizācijas, kuras sastāvā mēs diemžēl esam "lūgums".Nebūt šajā starptautiskajā militārajā aliansē mēs diemžēl nevaram atļauties, jo mums austrumos ir viens liels un "jauks" kaimiņš...tāpēc, manuprāt Tu jauc lietu būtību!

11 0 atbildēt

atbildot uz Officer komentāru " Atbalstu tos kam nav iebildumu pret krievtaut... " Esmu viens no tiem, kurš atstāj te savus "atjautīgos komentārus", bet ļoti labi zinu, kas man nepatīk. Man arī daži draugi ir krievtautības un ļoti labi draugi viņi ir, kamēr reizēm viņiem neparādās tas spītīgais krievu temperaments, kad viņi nespēj vai negrib atzīt, ka kādreiz kļūdās. Pret visu krievu tautu man nav nekādu iebildumu, bet man nepatīk, ka liela daļa krievtautīgo neatzīst sen zināmo un acīm redzamo. Vēl nepatīk, ka cilvēks dzīvo valstī, kuras valodu pat nav iemācijies un pilsonību nav dabujis, bet tik un tā mēģina te savu komunisma ideoloģiju uzspiest visiem un sūdzas, ka viņu kāds apspiežot. Ja es aizbrauktu uz Krieviju un sāktu nodirst Krieviju tā ,kā te krievi nodirš Latviju, tad mani arī visi ienīstu un apspiestu. Labi, saprotu, ka vecāka gada cilvēkiem grūti tagad būtu apgūt latviešu valodu, ja viņš visu mūžu runājis krieviski, bet 30 gadus vecai veikala pārdevējai gan vajadzētu iemācīties valsts valodu. Tādēļ nebrīnies par mūsu komentāriem, kuros tiek nolikti pie vietas visi krievtautīgie, kuri uzskata, ka Latvija ir kaut kāda noniecināma mēslu bedre par kuru var ņirgāties.

10 0 atbildēt

jaa manai vecvecmammai vaacu karaviiri maizi deva un pienu manam vectēvam kad vins veel mazs bija...

a krievi pa taisno uz sibīriju...kur arii nomira mans vecvecteevs !

10 0 atbildēt

Vaciesi isteniba bija glabeji latviesu tautai tacu kars dara savu un vini bija nedrosi par latviju jo tiko atnjema komunistiem taka Leģionāriem tiesam respect un deretu kadu ww2 game par musu senciem uztaisit. Vsp tos krievus sists un mercert un ar vinjiem iztureties tapat ka vinji pret mums apnicis stavet tumsa un brinities par tiem mesliem. baigi nelogiski bet izliku visu ko domaju. CCCP - Cukas.

8 0 atbildēt

Manas mātes tēvu - manu vectēvu, kuru neesmu redzējis, 1938. gadā Krievijā apcietināja un 1939. gadā Kazahijā nošāva... Un tikai par to, ka bija Latvijas armijas virsnieks...

8 0 atbildēt

atbildot uz ienist so rakstu komentāru " aaaaaaaaaaaaaaaaa Ka man besī sītadi rak... "

tu man tagad piedāvā aizmirst pagātni?!

Apgaismošu Tevi,ka cilvēkam bez pagātnes NAV nākotnes!  

8 0 atbildēt

Nu jā, filma "Soviet Story" spēcīgi atvēra daudziem acis, nav brīnums, ka pēc filmas izlaišanas Krievija pamatīgi aizsvilās.

7 0 atbildēt

atbildot uz DzinčaFr komentāru " Manas mātes tēvu - manu vectēvu, kuru neesmu ... " nu ja būsim godīgi, tad nevis latvijas armijas, bet sarkanās armijas virsnieks, kas palika PSRS armijā pēc pirmā pasaules karā tā pat kā vēl apmēram 180 virsnieku. Kā jau pieņemts PSRS 1938 gadā 162 no viņiem nošāva un 8 iespundēja koncentrācijas nometnēs, kas notika ar atlikušajiem 10 nezinu, bet pazīstot sarkano uzstājību, gan jau arī atlikušos nomaitāja. Starp citu no 1936-1939 pret latviešiem, poļiem un ukraiņiem PSRS izsludināja neoficiālo genocītu, sakritības dēļ psrs teritorījā vismaz puse no šo tautu pārstāvjiem aizgāja bojā koncentrācijas nometnēs vai arī tika nošauti un tas viss ar vienu apsūdzību- SPIEGOŠANA

8 1 atbildēt

+ rakstam, nicinu tos muļķus, kas atbalsta okupāciju un PSRS(es to nesaku par normālajiem krieviem), jebkurai normālai tautai pietiktu cieņas atstāties no citas valsts, kad kara darbības jau sen beigušās, bet te visi Ušakovi un tamlīdzīgie kā parazīti čakarē valsti no iekšienes, kaut reāli viņiem nav nekādas daļas par to. Bet vienu gan Krievija dara labi - sagroza visus faktus par labu sev, Ādolfiņš gan bija kretīns, bet Staļins reāli bija 3x lielāks ļaunums nekā Hičijs. Ja ir kaut vai primitīvas zināšanas par vēsturi, tad tas ir saprotams. Ja es būtu tajā laikā, manuprāt pirmais ko darītu būtu iestājies Waffen SS.

7 0 atbildēt

es tev arī konkrēti atbildēju, kur biju un starp citu LV karavīri piedalījās miera uzturēšanas misijās, kurās mums bija jāpiedalās un ir jāpiedalāas vēl joprojām ne jau tāpēc, ka gribam, bet tāpēc, ka vajag, lai mēs varētu būt NATO, kas ir vienīgais iemesls, kāpēc Krievija ar mums nav izrīkojusies līdzīgi kā ar Gruziju

9 2 atbildēt

atbildot uz Standz komentāru " Nekuriniet taču naidu viens uz otru! Trakie! " Kursh kurinaas ja ne mees?

7 1 atbildēt

Tur nav ko baidīties :D Jāiet ir tajā gājienā :)  

6 0 atbildēt

atbildot uz Officer komentāru " Atbalstu tos kam nav iebildumu pret krievtaut... " TU NEZINI KO RUNAA TU SUUDA GABALS!!!!!!!!!!!! Man pat bailes inetaa rakstiit ko es ar tevi izdariitu ja satiktu dziivee.

8 2 atbildēt

Youtubē ierakstot latvia pirmais video ir Russian ninja parkour tas jau ir slimi, otrais video latvian pedistrant piedzeries bomzis rāpo pa zemi, tur velviens video kuram virsaksts vai latvija iet hitlera pēdās, un interneta vel pilns ar visadiem dzerajiem kur tur rāpo pa zemi, un dara kaunu Latvijai. Un tapec ari es domaju ka citas tautas doma ka Latviaj ir kkada bomzu zeme, kur atrodas krievijaa, tas ir pretiigi.

Video nedaudz patriotismam- http://www.youtube.com/watch?v=EcKIeD3RxRQ(bik veesture multene avarijas brigaade)

http://www.youtube.com/watch?v=UvCXLacM2sU(es domaju ka sada butu visa Latvija ja nebutu krievu.)

http://www.youtube.com/watch?v=baaX4-1_df0 (man tirpas skrien kad sito klausaas)

6 0 atbildēt

atbildot uz smuki komentāru " Ja strauji apmet kūleni, tad apreibst galva " kaa kuram :D

7 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »