local-stats-pixel fb-conv-api

Wiz Ta Lifah publicē jaunu singlu ''SUNDQHELAx Elementim''1

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis reperis no Āfrikas - Wiz Ta Lifah. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis dziesmu ar garu nosaukumu - ''SUNDQHELAx Elementim''. Singls, kuru producējis ir beatuniverse, ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

''SUNDQHELAx Elementim'' ir Wiz Ta Lifah debijas singls, kas iznāca pērnā gada izskaņā - 3.oktobrī. Wiz Ta Lifah diskogrāfijā ir vēl viens skaņdarbs - ''WizTaLifah Play The Freestyle'', kas iznāca šī gada 20.jūnijā. Lai gan viņa diskogrāfija, pagaidām, nav ļoti pārpildīta, mūs noteikti jau pavisam drīz sagaida jauni skaņdarbi no šī talantīgā mūziķa.

Mūziķis ir patiešām talantīgs un spēj gan ierepot, gan iedziedāt lirikas. Viņš ir ne vien mūziķis, bet arī mākslinieks, menedžeris un reklāmu virzītājs jeb ''promoteris''. Arī aktieris un dejotājs. Tik daudzpusīgus un talantīgus cilvēkus mūsdienās var redzēt reti. Mūziķa pilnais vārds ir Lifa Vimbelo, bet skatuves vārds Wiz Ta Lifah varētu būt par godu reperim Wiz Khalifa. Tas gan vien ir pieņēmums un nav oficiāli.

Lai gan mūziķis nav vēl paguvis iekarot lielu sekotāju bāzi - viņam viss ir vēl priekšā. Viņš rada kvalitatīvu mūziku un ir ļoti talantīgs. Viņam atliek vien turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku un savas kārtis viņš izspēlēs pareizi tādā gadījumā. Viņu gaida spoža nākotne mūzikas industrijā, kā arī lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties Wiz Ta Lifah singlu ''SUNDQHELAx Elementim''. Tas atrodams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzgriez un izbaudi! Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi un piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces jeb avota vietā esam ievietojuši saiti uz mūziķa Instagram profilu. Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, taču dos mūziķim neizsakāmi lielu stimulu, ja piesekosi viņam! Atbalstīsim viņu kopīgiem spēkiem. Tautai ir jādzird talantīgu cilvēku mūzika.

6 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Latvijā niegeri sūkā ...

0 0 atbildēt