local-stats-pixel fb-conv-api

Vasarīgs aicinājums sportot un ceļot apkārt pasaulei0

Latviešu hip-hop mākslinieks Artūrs M un krievvalodīgais reperis G`Son piedāvā kopdarbu ar nosaukumu "Visu uz 100" fitnesa, ceļojumu un veselīga dzīvesveida entuziastiem. Dziesmas skanējums ieturēts aktuālajā House/Tropical Pop žanrā.

Dziesma vēsta par adrenalīna pilnu dzīvesveidu, kas ir saistīts ar fitnesu un "bodybuilding", klinšu kāpšanu un dažādu šķēršļu pārvarēšanu, "plosīšanos" pa dažādu okeānu ūdeņiem un ceļošanu apkārt visai pasaulei. „Principā dziesma ir domāta visiem, kas nebaidās dzīvot un ņemt no dzīves visu, ko tā sniedz”, piebilst G`Son.

Par fitnesa ceļojumiem un visu, kas ir saistīts ar veselīgu dzīvesveidu - treniņu programmām, uztura plāniem un privātajiem treniņiem ir iespējams uzzināt, privāti griežoties pie fitnesa trenera Hardija Janovska, kurš regulāri organizē „fitnesa tripiņus” uz dažādām valstīm, kā arī piedāvā treniņus sporta zālē vai brīvā dabā.

Links uz profilu

Par dziesmas ierakstu parūpējies pašmāju producents un dīdžejs DJ Dween, savukārt, vizuālā noformējuma autors ir Mārtiņš Špakovskis.

7 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000