local-stats-pixel fb-conv-api

Vai «Ledus sirds» trešajā daļā Elzai būs romantiskas attiecības ar meiteni?6

46 2

Pirmā «Ledus sirds» filma parādījās uz lielajiem ekrāniem tālajā 2013.gadā, šogad uz tiem pašiem ekrāniem parādīsies filmas turpinājums, bet internetā jau runā par trešo daļu.

«Ledus sirds 2» reklāmas rullītis:

 

Izrādās, ka šīs multfilmas galvenā varone princese Elza - tā, kura ar savām rokām spēj visu sasaldēt, ir tāda kā LGBT (lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu) ikona, jo problēmas, ar kurām viņa ir sastapusies savas neapskaužamās dzīves laikā, ir savā veidā līdzīgas tām, ar kurām sastopas netradicionālās orientācijas cilvēki. 

 

Ņemot vērā to, ka mūsdienās viss, pat multfilmas, tiek veidotas tā, lai tajās varētu pēc iespējas vairāk cilvēku «saredzēt sevi», tad LGBT kopiena cer, ka Elzai, kura ir galvenā varone, varētu būt romantiskas attiecības ar meiteni. 

 

Šāda cerība viņiem ir bijusi jau uz multfilmas otro daļu, bet diemžēl viņu cerības nevainagojās panākumiem, jo otrajā daļā nekas tāds nebūs. Šajā daļā vairāk koncentrēsies uz Elzas radinieciskajām saknēm un kādu karaļvalsti. Tāpēc viņiem atliek vien cerēt uz trešo daļu.

 

Kamēr paši multfilmas veidotāji klusē, tikmēr katru dienu internetā uzrodas jauna teorija par to, kas būs, kad būs un kāda būs «Ledus sirds» trešā daļa. 

46 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

LGBT un tamlīdzīgi ir kautkādi jobnuti fantasti, varu derēt ka vismaz pusei Andersena pasaku viņi varētu atrast slēptos mājienus uz homoseksualitāti, savukārt otru pusi varētu dalīt ekofašisti ar radikālajiem vegāniem druskumu atstājot tradicionālajiem sazvērestību medniekiem.

10 0 atbildēt

«Ledus sirds» ceturtajā daļā Elzai būs romantiskas attiecības ar sniegavīru Olafu!  emotion 

8 0 atbildēt
Cerams un turpinājumu vajag pornhubā
4 0 atbildēt

Es domāju, ka tuvākās sērijas var droši izlaist, un neviens to nepamanīs. Mani interesē tikai tas ...vai 2229 gadā (pēc piektā daļa gadsimta) beidzot filmai un problēmai tiks rasts atrisinājums. emotion 

3 0 atbildēt
Nu ja,bērni taču jāsagatavo"pilnvērtīgai"dzīvei!
1 0 atbildēt

Come on, Elzai nekādu attiecību nav un nebūs. NEKĀDAS otrās pusītes.

1 0 atbildēt