local-stats-pixel fb-conv-api

Uz kurieni mēs ejam?1

19 0

Bez aizvainojuma! Nevienu nenosodu, nepārmetu vai kā citādi. Vienkārši pārdomas.

Mūsdienās šķiet arvien vairāk par modes lietu kļūst dažādi skaistunkopšanas, modes un veselīga dzīvesveida piedāvājumi. Kas raksta blogus, reklamējot dažādu produkciju, kas izplata kādas kompānijas eko šmeko produktus, kāds piedāvā brīnumlīdzekļus skaistākam augumam, matiem un tā tākāk. Bet cik tas viss ir vajadzīgs? Cik tas viss ir veselīgs?

Nav slikti, ka mums ir izvēles iespējas starp dažādiem produktiem, kas šķietami uzlabo mūsu ikdienas dzīvi. Šajā momentā visbiežāk dzirdu par pačiem, drainiem un visādiem kokteilīšiem, kas aizvieto veselīgu maltīti vai maģiski uzlabo izskatu. Nav jau slikti, vai ne? Kas mani izbrīna, visbiežāk tās ir jaunas meitenes/sievietes, kas izmanto šāda veida produktus. Loki zem acīm, nepērc pačus, izgulies. Stress darbā? - maini darbu, vidi nevis dzer kaut kādus nervus stapilizējošus vai citāda veida pulverīšus. Izgulies. Mazāk, ekrāna un vairāk svaiga gaisa!

Visi veselīga uztura pulverīši šķiet ir izveidoti, lai nevajadzētu gatavot attiecīgo ēdienreizi un pašam piepūlēties, lai ēdiens būtu veselīgs, vērtīgs. Ir tik daudz dažādu iespēju pagatavot garšīgu ēdienu no dažādiem veselīgiem vai mazāk veselīgiem produktiem, lai uzņemtu organismam nepieciešamās uzturvielas.

Nenoliegšu, ka man pašai arī dažkārt patīk palutināt sevi ar kāduskaistumkopšanas procedūru, taču, dažreiz šķiet, ka ir sievietes (un ne tikai), kas pavada tik daudz laika salonos, lai izskatītos kā bārbijas. Pucējas katru dienu, lietojot acīm redzamu kosmētiku, bet pēc tam, kad dodas ballēties, izskatās tāpat kā ikdienā. Atšķirību redzēt pagrūti.

Palielināt visu ko vien var palielināt - tā mode taču kaut kad beigsies. Un ko tad? Lielie dupši un slaidie vidukļi pēc kuriem liela sabiedrības daļa tik ļoti tiecās.. Arī tas kaut kad beigsies.. Laiks iet, mode mainās..

Nav slikti izmēģināt ko jaunu, tas pats par sevi saprotams, bet padomājot no otras puses, cik tas ir draudzīgi tev pašam, tavam organismam.. agrāk nekā tāda nebija un šķiet, ka cilvēki bija veselīgāki, izturīgāki un nesaskārās ar tādām problēmām kā šajos laikos. V

Ceru, ka nevienu neaizvainoju, tāds nebija mērķis. Vienkārši pārdomas, kas jau labu laiku sēž manā galvā.

19 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt