local-stats-pixel fb-conv-api

Two Door Cinema Club3

24 8

šajā rakstā gribu iepazīstināt ar Two Door Cinema Club, šī ir viena no manām mīļākajām grupām. ir neiespējami šo gupu aizmirst, jo vokālists ir džindžers. visus vārdus atstāju orģinālvalodā, jo tā nav smuki. nav, nav

Two Door Cinema Club ir britu indijroka grupa. Tā pārstāv indijroku, jauno pankroku, elektropopu. Šī grupa ir no Ziemeļīrijas, radusies 2007. gadā. Grupa sastāv no Alex Trimble (vokāls, ritmģitāra) ,Sam Halliday (ģitāra, bekvokāls) ,Kevin Baird (bass, bekvokāls).

Viņus Eiropā pārstāv Kitsuné Music, ASV - Glassnote Records.

Alex un Sam pirmoreiz satikās Bangoras ģimnāzijā (Bangor Grammar School), Kevinu viņi satika, kas mēģināja tikt pie "meičām".

Grupas nosaukums radās pēc tā, kā Sam Halliday neizrunāja pareizi vietējā kinoteātra vārdu (Tudor Cinema).

Sākumā grupa sastāvēja no 4 grupas dalībniekiem un saucās LifeWithoutRory,bet tiklīdz grupu pameta bundzinieks Patrick Thompson radās 2Door Cinema Club.

Sākumā grupas dalībnieki publicēja savu mūziku Myspace mūzikas sadaļā, bet vēlāk grupas dalībnieki pameta universitāti, lai strādātu studijā pie dziesmām.

Grupas izlaistais EP(satur pārāk daudz dziesmu, lai būtu singls, bet kas ir pārāk nepilnīgs, lai iegūtu albūma nosaukumu, tas parasti sastāv no dažādām dziesmu variācijām, kas ir 15-25min. garas) Four Words To Stand On ieguva kritiķu labvēlību.

2010. gada janvārī grupa izdeva savu debijas albūmu Tourist History, kuras singli tika izmantoti Vodafone un Meteor reklāmās, kā arī FIFA 11 un NBA 2K11. Dziesmas Something Good Can Work un Something Good Can Work tika izmantotas filmā Chalet Girl (romantiskā komēdija, kur piedalās Chuck Bass). Disks ieguva balvu, kā labākā Īrijas grupa 2010.gadā, naudas balvu viņi ziedoja savas dzimtās pilsētiņas labdarības organizācijai. Disks arī ieguva balvu Breaking Woodie mtvU mūzikas kanālā, ko pārraida universitāšu un koledžu "kojās".

Grupa ir iesildījusi tādas grupas, kā autoKratz, Delphic, Foals, Phoenix un Metronomy.

Grupas singli lielāko tiess ir izmantoti BBC un sporta kanāla rullīšos.

POLULARIZĒSIM GRUPU jeb, kā angliski saka SPREAD THE WORD!





24 8 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Nu džindžeri rokmūzikā nav nemaz tāds retums - paskaties kaut vai uz QOTSA vai PABH Bet kas attiecas uz rakstu - labāk liec zem bildēm, būs vieglāk lasīt ;)

0 0 atbildēt

Pa retam paklausos, patīkamas dziesmas :)

0 0 atbildēt