local-stats-pixel fb-conv-api

"Troņu Spēļu" Meizija Viljamsa intervijā norāda, ka beigas nebūs apmierinošas1

Pasaulslavenajā seriālā "Troņu Spēles" Ārijas Stārkas lomu, spēlējošā Meizija Viljamsa, intervijā ar "Sky News" atzinusi, ka seriāla beigas būs negaidītas, bet diez vai, kāds ar tām būs apmierināts.

21 gadu vecā Bristolē dzimusī aktrise intervijā norādījusi, ka fani negribētu, lai seriāls jebkad beidzas , bet priekš viņas šis ir īstais laiks.

"Es nedomāju, ka kāds būs apmierināts (ar beigām). Es nedomāju, ka kāds vēlās, lai tas beidzās, bet es tiešām esmu ļoti lepna ar pēdējo sezonu," norāda aktrise. Viljamsa tam piemetina arī to, ka "Tas būs ļoti dīvaini, kad viss beigsies un ar katru dienu ir viens solis tuvāk tam, lai seriāls vairs nav daļa no manas dzīves."

Viljamsa intervijā norādījusi arī to, ka cerēja tikt ielūgta uz viņas kolēģa Kita Heringtona ballīti pēc tam, kad viņš intervijā norādījis, ka plāno uztaisīt pasākumu par godu beigām, bet, "visticamāk, svinības būs tikai viņa un viņas dzīvokļa biedrs, kurš pateiks, labi padarīts un viņa pretī pateiks paldies, laiks gultai."

Līdzīgi jaunā aktrise ir arī norādījusi, ka sagaida to, ka cilvēki ies klāt uz ielas jautās vai viņa nebija tajā šovā un tas būs dīvaini, bet visam labajam kādreiz pienāk beigas.

Nesen Meizija VIljamsa arī ir runājusi ar Birmingemas Universitātes studentiem par viņas jauno aplikāciju "Deizija", kura ir paredzēta, lai mākslinieki var atrast viens otru un veiksmīgi sadarboties jaunos projektos. Viņas mērķis ir atvieglot jauniešu iekļuvi ciešajā šovbiznesa vidē, kurā bez palīdzības no malas nav viegli iekļūt.

46 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

''bet diez vai visus, kāds ar tām būs apmierināts.''???????

''21 gadu vecā Bristolē dzimusī aktrise intervijā norādījusi, ka fani negribētu, lai seriāls beidzās jebkad, bet priekš viņas šis ir īstais laiks.''

''Viljamsa intervijā norādījusi arī to, ka cerēja tikt ielūgta uz viņas kolēģa Kita Heringtona ielūgumu pēc tam, kad viņš intervijā norādījis, ka plāno uztaisīt pasākumu par godu beigām, bet, "visticamāk, tā būs tikai viņa un viņas dzīvokļa biedrs, kurš pateiks, labi padarīts un viņa pretī pateiks paldies, laiks gultai."''

ja gribi veidot rakstu ,iemācies pārlasīt google tulkotos tekstus un izlabot tos..tāpat ,derētu iemācīties salikt komatus.

2 0 atbildēt