local-stats-pixel fb-conv-api

The Black Eyed Peas mūzika2

20 8

Grupas Black Eyed Peas sastāvā darbojas četri cilvēki- will.i.am, apl.de.ap., Taboo un Fergie. Kā pēdējā grupai pievienojās Fergie- viņa aizstāja apvienības iepriekšējo vokālisti Kimu Hilu (Kim Hill), kura grupā darbojās no 1995.- 2000. gadam.

Līdz brīdim, kad par Black Eyed Peas dalībnieci kļuva Fergie, grupa bija paspējusi izdot jau divus studijas albumus: "Behind the Front" (1998) un "Bridging the Gap" (2000). Taču šiem ierakstiem neizdevās gūt panākumus un tikai pēc Fergie pievienošanās Black Eyed Peas sastāvam, grupai beidzot uzsmaidīja laime. Proti, apvienības trešais albums "Elephunk", kas iznāca 2003. gadā, kļuva par vienu no gada visievērojamākajiem populārās mūzikas ierakstiem.

Arī 2005. gadā iznākušajam Black Eyed Peas ceturtajam albumam "Monkey Business" klājās lieliski- visā pasaulē tas tika pārdots vairāk kā 10 miljonos eksemplāru.

Tomēr vislielākos komerciālos panākumus guva Black Eyed Peas 2009. gada ieraksts "The E. N.D", kas lepojas ar vairāk kā 29 miljoniem pārdotu kopiju.

2010. gada novembrī grupa Black Eyed Peas laida klajā savu sesto studijas albumu "The Beginning".











20 8 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

huh.. black eyed peas man patika agrāk, kad dziesmas bija saturīgākas. Jaunās ir pārkomerializētas līdz nelabumam - kā jau viss pops.

2 0 atbildēt

viena no nejēdzīgākajām mūzikas grupām šodien! Fergie ir lielisks vokāls, kuru vajadzētu izmantot labākā vietā! Lai nu kā, cilvēkiem patīk.

0 0 atbildēt