local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis YK Ohagi pierāda, ka ir mainstream mākslinieks izlaižot singlu ''Alive''2

Šī gada 6.martā, ar savu otro singlu pārsteidza reperis YK Ohagi, kas klausītāju ausīm nodeva skaņdarbu ''Alive''. Kopā viņam ir trīs skaņdarbi un tie visi ir pieejami vadošajās digitālajās straumēšanas platformās. Uzslēdz un izbaudi!

YK Ohagi savu pirmo singlu izlaida pērnā gada 16.novembrī. Toreiz viņš publicēja dziesmu ar nosaukumu ''Personal''. Pēc tam viņš nedaudz no mūzikas pazuda, bet šī gada martā atgriezās. Marts ir bijis aktīvs, jo 6. un 7.martā tika izlaists pa singlam - ''Alive'' un ''B.A.N''.

Talantīgais mūziķis vēl šajā sfērā ir jauniņais. Diskogrāfija nav vēl plaša, taču visam ir savs laiks un mūs noteikti drīz sagaidīs vēl jauna mūzika no viņa puses. Viņš gan nav pašmāju mūziķis, taču tas nemaina faktu, ka viņš ir ļoti talantīgs. Mūziķis ir arī kvēls basketbola un īpaši jau Los Angeles Lakers fans.

Jaunais reperis ir tiešām talantīgs un viņam ir ļoti spoža nāktone mūzikas industrijā. Viņam vien atliek turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku un mēs par viņu noteikti tad vēl dzirdēsim daudz laba. Lielās mūzikas topu virsotnes un lielās skatuves visā pasaulē viņu jau gaida. Atliek vien neapstāties un doties pa savu mūzikas ceļu!

Piedāvājam Tev noklausīties YK Ohagi jauno dziesmu - ''Alive''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas Tev neko neizmaksās un aizņems vien īsu brīdi, taču dos neizsakāmu stimulu mūziķim turpināt radīt jaunus skaņdarbus un pārsteigt vēl vairāk. Atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz YK Ohagi Instagram profilu. Ja ir tiešām vēlme mūziķi atbalstīt, tad tas ir veids kā to izdarīt. Dodies un pieseko! Mūziķis tikai un vienīgi to novērtēs.

Repera YK Ohagi superīgais oriģinālskaņdarbs ''Alive''. Noklausies!

10 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Atkal tie nēģeri 😞

0 0 atbildēt

Mainstream artist? Ar 56 Views un 1 Subscriberi. 🤔

0 0 atbildēt