local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Kee.Od izlaiž jaunu dziesmu - ''CUTTHROAT''0

Ar agresīvu skaņdarbu klajā ir nācis ārzemju mūziķis Kee.Od, kas nu pat izlaidis dziesmu ar nosaukumu ''CUTTTHROAT''. Viņa publicētais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziķa pilnais vārds ir Keau Isaias Ruiz un viņš nāk no Ņūmeksikas (New Mexico). ''CUTTHROAT'' nav viņa vienīgais skaņdarbs. Viņa diskogrāfijā ir arī tādi gabai kā ''My Space'', debijas albums ''Alone.A Kee.Od Collective'', kā arī debijas skaņdarbs, kas tika publicēts šī gada 16.janvārī - ''Cheetah''.

Lai gan mūziķa diskogrāfija nav dziesmu pārpildīta, viņu par amatieri vairs dēvēt nevar. Viņš sadarbojas ar Tree Top Records DK mūzikas publicētājiem un līdz ar to ir uzskatāms par profesionāli jeb lietpratēju. Viņš tiešām ir īpašs un neskan kā katrs otrais mūziķis, kuru dzirdam mūsdienās. Tas ir īsts talants!

Vien trīs skaņdarbi un albums un jaunais talants jau ir sasniedzis tik daudz. Cepuri nost! Smags darbs tiešām atmaksājas un šis ir tikai kārtējais pierādījums tam, ka ir jādara! Aicinām arī Tev dot iespēju viņa mūzikai. Zemāk ir viena no viņa dziesmām - noklausies to!

Mūziķim ir tiešām talants un nav nekāds brīnums, ka viņš tiek sadzirdēts. Tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim mūziķi uz lielajām skatuvēm un mūzikas topu virsotnēs. Jau tagad viņš spēj uzrādīt cienījamu statistiku. Ar laiku tā būs vēl labāka! Viņa radītajai mūzikai nav tas populārākais mūzikas žanrs mūsdienās, tāpēc viņa sasniegumi, noteikti, tiek skaitīti dubultā!

Piedāvājam noklausīties repera Kee.Od dziesmu ''CUTTHROAT'', kā arī aicinām Tevi piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Zemāk atrodas atsauce - uz tās uzspiežot, nonāksi mūziķa Instagram profilā. Nekautrējies - dodies tur un pieseko viņa profilam! Tas Tev neko daudz neprasīs, bet motivēs jauno talantu turpināt radīt kvalitatīvu mūziku!

Oficiālais mūzikas videoklis Kee.Od dziesmai ''CUTTHROAT''.

15 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000