local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Javeth izlaiž savu trešo lielo projektu - ''RUNAWAY''0

Ar jaunu albumu klajā ir nācis ārzemju mūziķis Javeth, kurš klausītājiem pērnā gada 4.decembrī nodeva albumu ''RUNAWAY''. Viņa radītais albums ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Javeth ir ārzemju mākslinieks, kas rada daiļradi angļu valodā un, galvenokārt, rada hip-hopa žanra mūziku. Moderna mūzika priekš jaunās paaudzes 21.gadsimta stilā. Viņa mūzika ir ļoti kvalitatīva un ne vien viņš pats ir talantīgs, bet arī mūzikas pēcapstrāde ir lieliska!

''RUNAWAY'' ir mūziķa otrais albums. Lai gan šogad viņš vēl nav pārsteidzis ar jaunu daiļradi, pērn viņš izlaida divus albumus un vienu mini-albumu jeb EP. 2020.gada 15.maijā viņš izlaida savu debijas albumu ar nosaukumu ''FAWN'', bet 31.jūlijā - EP ar nosaukumu ''COLORS''. ''RUNAWAY'' ir trešais viņa lielais projekts.

Mūzikas entuziasti tagad gaida viņa nākamo soli - brīdi, kad viņš izlaidīs savu jauno mūziku šogad. Tas noteikti būs jau pavisam drīz un atliek vien sekot līdzi viņa gaitām. Javeth ir ļoti talantīgs un viņa nākamā mūzika noteikti nepievils klausītājus!

Jaunais mūziķis ir patiešām talantīgs un katrs par to var pārliecāties pats - atliek vien noklausīties kādu no viņa dziesmām. Mūziķim ir spoža nākotne un ja viņš savas kārtis izspēlēs pareizi, viņš noteikti agri vai vēlu uzstāsies uz lielajām skatuvēm un iekaros mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Javeth jaunāko dziesmu ''dickwolves'', kas ir daļa no viņa albuma ''RUNAWAY''. Aicinām arī Tevi atbalstīt mūziķi, tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko viņam Instagram. Tas ir par brīvu, bet palīdzēs mūziķim un dos viņam lielisku atbalstu!

Mūzikas videoklips Javeth dziesmai ''dickwolves''.

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000