local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Dan Psycho atgriežas ar jaunu singlu - ''Boyfriend''1

Ar savu pirmo singlu šogad klajā nācis ir ārzemju mākslinieks Dan Psycho. Šī gada 30.aprīlī, viņš klausītāju vērtējumam nodeva skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Boyfriend''. Šī hip-hopa mīlas balāde nu ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev šī dziesma ir jādzird!

Dan Psycho ir vien mūziķa pseidonīms. Viņa īstais vārds ir Dunn un viņš nāk no Amerikas Savienotajām Valstīm. Tas ir ļoti labi jūtams arī viņa mūzikā.

Dan Psycho diskogrāfija, pagaidām, gan pieklibo. Viņa aktivitāte ir samērā švaka. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2018.gadā - tās nosaukums ''Judge Me''. Nākamā dziesma sekoja vien 2019.gadā - ''Sad Boy''. Pēc tam atkal pauze un vien divi skaņdarbi 2020.gadā - ''Just Your Type'' un ''Energy''. Jācer, ka šis gads būs nedaudz aktīvāks.

Par spīti tam, mūziķim joprojām ir lieli sapņi un mērķi. Viņš gribētu būt tik pat liels mākslinieks kādreiz kā, piemēram, J.Cole vai Drake. Abi ir arī šī mūziķa elki. Un viņa mūzikā var dzirdēt pat līdzību ar šiem pasaules slavenajiem māksliniekiem.

Mūziķim ir vēl kur augt, taču ir ielikti labi pamati. Ja viņš spēs savas kārtis izspēlēt pareizi un sāks aktīvāk ražot un publicēt jaunu mūziku, mēs ar laiku noteikti viņu redzēsim uz lielajām skatuvēm un iekarojot dažādu mūzikas topu virsotnes. Jātur vien īkšķi par jauno reperi un kopīgi viņš jāatbalsta.

Piedāvājam Tev noklausīties jaunā un talantīgā repera Dan Psycho singlu ''Boyfriend''. Aicinām Tevi arī piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atrodas saite uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien mazu brītiņu, bet mūziķim dos lielu stimulu radīt jaunu mūziku. Viņš tuvojas arī 100 sekotāju atzīmei iekš Instagram. Palīdzēsim to sasniegt kopā!

Dan Psycho jaunais singls ar nosaukumu ''Boyfriend''. Noklausies un izbaudi!

9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt