local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis 3major no Atlantas izlaiž savu pirmo dziesmu - ''Nothin But W's''1

Ar savu pirmo solo skaņdarbu klajā ir nācis ārzemju reperis 3major, kas 29.janvārī izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Nothin But W's''. Latviski tas tulkotos - ''Nekas cits, izņemot uzvaras''! Šī ir viņa uzvaru sezona, kā saka viņš pats sociālajos tīklos. Nu viņa jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

3major ir pilnībā jauns vārds mūzikas industrijā. Šis ir viņa pirmais skaņdarbs un jāsaka, ka tas ir tiešām ļoti labs. Viņa mūzikas karjera ir vien pašā sākumā, tāpēc parasti šādos brīžos daudz kas netiek gaidīts no jauna mūziķa, taču šoreiz šis jaunais mūziķis ir kārtīgi pacenties. Dziesma ir profesionāla un nevar just, ka mūziķi pat būtu savā ziņā iesācējs.

Reperis nāk no Amerikas štata Džordžijas - Atlantas pilsētas. Mūziķim ir arī cits dziesmas, tomēr tās nav publicētas iekš Spotify un citur, tāpēc šis ir pirmais profesionālais skaņdarbs viņa izpildījumā. Šis ir viņa pirmais gads mūzikas industrijā un tas noteikti ir viens no svarīgākajiem, jo mēs redzēsim uz ko jaunais talants tik agri būs spējīgs.

Jaunā mūziķa dziesmas ir motivējošas un viņš spēj radīt tādu mūziku, kāda mūsdienās ir retums. Grūti ir pielīdzināt jaunā mūziķa daiļradi kādam pasaulē pazīstamam māksliniekam, jo, pagaidām, nav daudz skaņdarbu no šī talanta. Gan jau pavisam drīz viņš izlaidīs kādu jaunu dziesmu, bet, pagaidām, nekas cits neatliek kā gaidīt šo brīdi!

Mutli māksliniekam 3major ir ļoti spoža nākotne. Par spīti tam, ka viņš ar mūziku sāka nodarboties profesionāli krietni vēlāk nekā to parasti dara lielās zvaigznes, viņam tāpat ir iespēja sasniegt visus iecerētos sapņus un mērķus. Viņa mūzikai ir potenciāls un viņam pašam ir izteikts talants. Ja viņš spēs savus trumpjus izspēlēt pareizi - mēs noteikti viņu redzēsim uz lielajām skatuvēm, mūzikas topu virsotnēs un dominējot pašā mūzikas sfērā.

Piedāvājam Tev noklausīties 3major debijas singlu ''Nothin But W's'', kā arī aicinām Tevi piesekot jaunā mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā Tu izrādīsi mūziķim atbalstu, kā arī pats varēsi ērtāk un ātrāk uzzināt par mūziķa gaitām, gaidāmajām dziesmām un vēl vairāk. Atsauces vietā ir links - uzspied uz to un nonāksi mūziķa Instagram profilā. Nekautrējies un pieseko šim profilam - mūziķis to noteikti novērtēs!

Amerikāņu repera 3major debijas singls ''Nothin But W's''. Noklausies!

10 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Es ari tikai uzvaru katru vakaru eju uz feeniksu UN TIKAI VINEJU! :-D

0 0 atbildēt