local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc slepkavības mēģinājuma T.Lambesis atgriežas As I lay Dying 3M PODKĀSTS #334

33 0

Nelielas pārdomas par tēmu, kas pavisam nesen pārsteidza un divās frontēs sašķēla smagās mūzikas cienītājus. Vai Tims Lamesis ir pelnījis otru iespēju pēc savas sievas slepkavīas mēģinājuma vai tomēr ir lietas, ko nevar piedot? Kāds ir jūsu viedoklis šajā jautājumā? Paldies, ka klausoes!

P.S Bonusa punkti, ja saskaitīsi cik reizes šīs epiodes laikā tiek pateikt vārds ''principā'' emotion

Ja epizodes laikā rdas kādi jautājumi/komentāri/ieteikumi nekautrējies un raksti komentāros vai privāti tepat vai arī uz mmmpodcast@inbox.lv !

KAS IR PODKĀSTS?

Podkāsts ir audio formāta raidījums, kas neprasa ne jūsu acu, ne roku aizņemtību. Brauc uz darbu vai skolu/pastaigājies/brauc ar riteni/gatavo ēst uzslēdz to fonā un uzzini ko jaunu! To var salīdzināt ar radio raidījumu tikai priekšrocība ir tā, ka nav jāklausās noteiktā vietā, noteiktā laikā kā arī netiek vilkts laiks ar nejēdzīgām reklāmām un iestarpinājumiem

33 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt
Lai vai kāds kakša gabals Tims nebūtu, bet tomēr, mūzika nav švaka un klausīties jau var. Šajā gadījumā, kā arī citos gadījumos, es nošķiru privāto dzīvi no mūzikas. Tie ļautiņi, kas par spīti neklausās AILD Tima pagātnes dēļ, paši sev nogriež iespēju, paklausīties labu mūziku.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt