local-stats-pixel fb-conv-api

Noklausies! Artūrs M un Ģirts L velta dziesmu saviem vecākiem0

Māmiņdienas izskaņā, pašmāju mūziķi Artūrs M un Ģirts L piedāvā noklausīties jaunu, emocionālu dziesmu, kuru veltījuši ne tikai savām mātēm, bet arī pārējiem ģimenes locekļiem, kas arī ir pelnījuši būt novērtēti un mīlēti.

Šis skaņdarbs ir sveiciens un pateicība mātēm, tēviem un vecvecākiem par vārdos neaprakstāmu mīlestību, rūpēm un atbalstu, kas ticis sniegts līdz pat šai dienai. Laikam ejot, tikai piedzīvojot konkrētus dzīves notikumus, tiek apzinātas tādas vērtības kā vecāku klātbūtne un kopīgas atmiņas, kas nereti ikdienas steigā tiek aizmirstas.

"Ar nožēlu jāsaka, ka atrodoties ikdienas rutīnā, mēs bieži aizmirstam par pašiem svarīgākajiem cilvēkiem - mūsu vecākiem. Ar šo dziesmu mēs vēlējāmies atgādināt klausītājiem par cilvēkiem, bez kuriem viņu dzīves nebūtu iespējamas. Pat ja mēs paši paliekam vecāki, mums ir jāatrod laiks tos apraudzīt, uzklausīt un patiesi jānovērtē laiks, kas mums ir dots.", atzīst Artūrs M.

Mūziķi tic, ka šī dziesma liks klausītājiem ne tikai aizdomāties par saviem vecākiem, bet arī motivēs uzlabot vai pat atsevišķos gadījumos atjaunot ar tiem attiecības.

Dziesma tapusi "DFE" studijā pie pašmāju producenta un populārās grupas "Double Faced Eals" dalībnieka Mārtiņa Gailīša jeb Markas. Tā ir noklausāma vietnē YouTube, kā arī jau drīzumā būs pieejama arī citos populārākajos straumēšanas servisos.

https://youtu.be/Sj4isXbBBrY

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000