local-stats-pixel fb-conv-api

«Netflix»: 10 filmas un seriāli, ko skatīties jau šodien!12

93 3

Ja tev tāpat kā man patīk skatīties dažādus seriālus un filmas savā brīvajā laikā, tad šis saraksts ar filmām un seriāliem, ko piedāvā «Netflix», var tev noderēt. Ja vien mums gaumes sakrīt.

«Travelers»
Šis seriāls un visas tā trīs sezonas patiks tiem, kuriem patīk mazliet spriedze, mazliet nākotne un mazliet zinātne. Lai gan viss, kas notiek seriālā, ir tieši 21. gadsimtā, tomēr galvenie varoņi ir ieradušies no nākotnes, lai izglābtu civilizāciju no bojāejas.

«You»
Šis ir viens no dramatiskākajiem un slimākajiem seriāliem, kādu jebkad esmu redzējusi. Tomēr arī psihiski nelīdzsvarota cilvēka mīlestība ir mīlestība. Šis seriāls ir kā radīts sievietēm, kurām patīk nestabili vīrieši ar psihiskām novirzēm.

+ šim seriālam ir arī otrā sezona, kas nozīmē to, ka trākakais vēl nav aiz muguras!

«Scream»
Un vēl viens no šausmu zonas izvilkts seriāls. Ja tev patīk «CSI» un jebkurš cits seriāls, kurā koncentrējas uz slepkavas atklāšanu, tad «Scream» ir kā radīts tev. Mazliet asiņains, mazliet dramatisks, mazliet dīvains, bet visā visumā lieliska skatāmviela.

«The Crown»
No šausmīgajiem seriāliem pārejam uz vēsturiskajiem. Ja tev patīk vēsture un karaliskā ģimene, tad šis seriāls ir kā domāts tev.

«Dynasty»
Dramatisks seriāls - katrā epizodē ir strīds, meli un asaras. Ja tev dzīvē trūkst drāmas, tad šis seriāls būs kā ikdienas deva tam, lai tās tev nekad vairs netrūktu.

«Fyre: The greatest party that never happened»
Dokumentālā filma par bēdīgi slaveno «Fyre» festivālu, kam bija jākļūst par labāko festivālu pasaulē, bet kļuva par lielāko izgāšanos. Par to vari arī izlasīt TVNET rakstā.

«Bird Box»
Filma, kas sacēla vētru visapkārt pasaulē, liekot cilvēkiem aizsiet acis un mesties dažādos dzīvībai bīstamos izaicinājumos. Filma pati par sevi interesanta ar dažviet nepabeigtu vai saraustītu sižetu, bet skatīties var. Turklāt lieliska filma tiem, kuri uzskata, ka beigās nav jābūt kaut kam baigi īpašam.

«Mowgli»
Mauglis pats par sevi vienmēr ir bijis mans mīļākais bērnības varonis. Šī filma radīta 2018. gadā, kas nozīmē to, ka visi dzīvnieciņi ir skaisti apstrādāti ar datoru, bet tas nemaina faktu, ka ir lieliska iespēja atgriezties bērnībā un just līdzi mazajam puisēnam džungļos.

«You get me»
Kamēr «You» ir seriāls par psihiski nelīdzsvarotu čali, kurš mēģina par jebkuru cenu dabūt sev noskatīto sievieti, tikmēr «You get me» ir filma par meiteni, kura vēlas sev puisi, kurš nevēlas viņu.

«Ken Jeong: You Complete Me, Ho»
Un nobeigsim šo sarakstu ar kaut ko mierīgu un smieklīgu. Viens no labākajiem un smieklīgākajiem aktieriem pasaulē piedāvā savu stand-up šovu.

Čaviņas!

93 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Man vienīgajai liekas ka Netflix jaunie seriāli ir kaut kādi....dīvaini. Varoņi ir psihiski slimi ar dažāda veida novirzēm visos virzienos. emotion

4 0 atbildēt

Kam ir laiks šo visu skatīties? emotion Man labi, ja ziņām sanāk laiks emotion

3 0 atbildēt

"Punisher" un "Gotham" ir interesantākie seriāli, kurus līdz šim esmu tur skatījies. Noteikti iesaku  emotion 

3 0 atbildēt
Kur ir Russian Doll? 🤔
2 0 atbildēt

Ko Nīna no ''Scream'' dara ''You get me''? emotion 

0 0 atbildēt
Wow wisi propogandas seriaali. Slikti metaas, globaalistu murgs ne maaksla.
0 0 atbildēt
"Sex education" ir, manuprāt, diezgan interesants seriāls jauniešiem
0 0 atbildēt
Netflex tīrakais liberalās propogandas avots, visur tik bāž gejus, traņus un visus pārejos galvā pistos mudakus.neiesaku
0 4 atbildēt