local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Joah Versacci izlaiž mūzikas video klipu dziesmai ''Paolo Guerrero''3

Pērno gadu aktīvi noslēdza ārzemju mūziķis Joah Versacci, kurš 18.decembrī izlaida savu debijas mini-albumu jeb EP ''Ilumine''. Tas ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Viņa mini-albums sastāv no desmit dziesmām - ''Savage'', ''Gracias A Dios'', ''Yo Venga De Abajo'' un citām. Viņa mūzika tiešām ir ļoti laba un katram pašam tā ir jādzird, lai saprastu par ko ir runa.

Viņa diskogrāfijā, neskaitot mini-albumu'', ir vēl seši singli. Viņš savu pirmo dziesmu izlaida 2018.gada 8.jūnijā, bet 2019.gadā dziesmas neizlaida. 2020.gads bija viņa aktīvākais gads mūzikas ziņā līdz šim.

Gan jau pavisam drīz mūziķis pārsteigs ar jaunām dziesmām. Atliek vien gaidīt un paralēli atbalstīt mūziķi. Pavisam drīz jau mēs viņu varētu redzot dominējot mūzikas sfēru un uzstājoties uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Joah Versacci dziesmu ''Paolo Guerrero'', kas ir daļa no viņa EP ''Ilumine''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Tādā veidā varēsi mūziķi atbalstīt, kā arī sekot līdzi viņa jaunumiem. Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz viņa Instagram profilu - vari piesekot mūziķim un viņu atbalstīt!

Oficiālais mūzikas video klips Joah Versacci dziesmai ''Paolo Guerrero''.

9 7 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Pietika ar pusminūti noskatīties, lai saprastu, ka man riebjas šis "mūziķis".

2 0 atbildēt

Te nu spoki ir nonākuši - ar nekam nenderīgiem bērnudārza testiem un lētiem pagrīdes mūziķiem, kuri joprojām filmē klipus ar naudas skaitīšanu, dārgiem autiņiem un lētām smadzenēm. Nevienam neinteresē Tavi autotunes murgojumi. Liec savas ziņas savā istabā pie sienas.

1 0 atbildēt

Beidz piedir@t spokus ar saviem krūmu "mūziķiem"...

https://media.tenor.com/images/583086d6f0f72179c1d7f7ebdd78defd/tenor.gif

0 0 atbildēt