local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Himself pārsteidz gada sākumā ar albumu ''Hungry Boy Success''1

Ar jaunu albumu klajā ir nācis ārzemju mūzikas izpildītājs Himself. Pērnā gada 3.decembrī viņš izlaida albumu ''Hungry Boy Success''. Albums un pārējā viņa daiļrade ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās! Tev tas noteikti ir jādzird pašam!

Himself ir talantīgs ārzemju izcelsmes mūziķis, kurš rada, galvenokārt, hip-hopa stila mūziku, kas ir melodiska. Jāsaka, ka šāda mūzika varētu patikt katram, kurš spēj novērtēt kvalitatīvu un oriģinālu skanējumu.

''Hungry Boy Success'' latviski tulkojas kā ''Badā Mērdētā Zēna Atriebība''. Mūziķis piemin, ka tieši pašas mūzikas klausīšana viņu atveda līdz mūzikas radīšanai, tāpēc viņš būtu pateicīgs, ja Tu ievērtētu viņa daiļradi un parādītu to arī saviem draugiem.

Mūziķa diskogrāfija sastāv no nedaudz vairāk kā desmit skaņdarbiem un arī albuma. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2019.gada 5.septembrī un to sauc ''Power Of Ukwu''. Jaunāko viņa skaņdarbu sauc ''WAYO'' un to viņš izlaida šī gada 1.februārī. Tas ir, pagaidām, viņa vienīgais darbs, kas publicēts šogad.

Piedāvājam noklausīties dziesmu ''WAYO'', kas gan nav daļa no repera Himself albuma ''Hungry Boy Success'', bet ir šī gada pirmais singls no viņa. Pārējo daiļradi katrs pats var atrast Spotify un visur citur. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem, tādā veidā atbalstot viņu un viņa daiļradi. Atsauces vietā ir ievietota saite, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstām jauno censoni kopīgi!

Himself dziesma ''WAYO''. Uzslēdz un izbaudi!

19 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

1 0 atbildēt