local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis FX nāk klajā ar iespaidīgu debijas singlu ''Pray For Me''1

Šis gads mūzikas industrijā ir bijis pārsteigumiem pilns. Atklāti daudz jauni un nedzirdēti mūziķi un tā vien šķiet, ka ik dienu uzzinām par vēl jauniem. Šoreiz internetu ir pārņēmis mūziķis FX un viņa 26.jūnijā izlaistais debijas singls ar nosaukumu ''Pray for Me''.

Viņa vasarā izlaistā dziesma ir ļoti melodiska un dziesmā ir jūtams R&B un popa piesitiens. Dziesma ir interesanta un netipiska mūsdienu mūzikai, tomēr ļoti aizraujoša. Dziesma ir trīs minūtes gara un ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Dziesmai iekš YouTube ir vairāk nekā 1,3 tūkstoši klausījumu kā arī neviena ''dislike'' starp vairāk kā 130 ''likes''. Iespaidīgi!

FX nav pašmāju mūziķis, bet gan ārzemju, taču tas nemaina faktu, ka viņa mūzika tiešām ir ļoti laba. Jaunā un talantīgā mākslinieka dziesmā ir dzirdams tas, ka viņam ir lieliska muzikālā dzirde, kā arī tiešām muzikāls talants. Jāpiemin, ka dziesma ''Pray For Me'' ir tieši viņa debijas singls un pirmā dziesma kā tāda, kuru viņš ir izlicis publiski. Lai vai kā - tā ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Viņa mūziķa karjera vien nesen ir sākusies, taču jāatzīst, ka viņam sanācis jau izlaist kārtīgu un kvalitatīvu mūziku. Priecē tas, ka jaunie mākslinieki spēj radīt tik konkurētspējīgu un lielisku mūziku. Kā arī - mūziķim iekš Instagram jau ir vairāk par 700 sekotājiem. Tā neko sev, pareizi? Cepuri nost jaunajam censonim! Atbalstīsim viņu un turēsim īkšķus par to, ka viņš sasniegs visu iecerēto ar mūziku, ko viņš rada. Domājams, ka tas ir vien laika jautājums, kamēr mūziķa dziesmas skanēs uz lielajām skatuvēm un pa radio stacijām.

Piedāvājam noklausīties FX dziesmu ''Pray For Me'', kā arī aicinām sekot jaunā mūziķa sociālo mediju profiliem, lai Tu varētu par viņa jaunumiem uzzināt pirmais. Saite uz viņa Instagram kontu ir pievienota avotā. Gaidīsim jau pavisam drīz jaunus skaņdarbus no jaunā mūziķa.

Mūziķa FX oficiālais audio viņa debijas singlam ''Pray For Me''.

11 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Autotune nav muzikālā dzirde un mumble rap nav mūzika. Nekā iespaidīga tur nav, nevienu vārdu nevar saprast, ko dzied. visi šitie veida gabali skan vienādi. Kārtējais "wana be gangsta"

1 0 atbildēt