local-stats-pixel fb-conv-api

Manas domas par ''Frozen 2''4

201 0

Kā jau daži no jums drošvien zina, tad šodien, 22. novembrī iznāca Jaunā filma Frozen 2. Diemžēl man jāsaka ka Latvijā tā būs skatāma tikai no decembra beigām. Bet tā kā citās valstīs tā jau ir iznākusi, tad esmu paspējusi to noskatīties un man jāsaka, ka jūs gaida daudz pārsteigumu, neparastu pavērsienu un varbūt pat skumjas, bet filma ir vienkārši lieliska. Tajā ir daudz vairāk skaistu dziesmu nekā pirmajā daļā, lai gan man liekas, ka neviena no viņām nespēs ieņemt Let it go vietu, ja nu vienīgi Show yourself vai Into the Unknown. Filmā ikvienam varonim tiek piešķirta vismaz viena solo dziesma tādēļ, jūs varēsiet dzirdēt dziedam savu mīļāko varoni, lai kurš tas arī nebūtu.

Filma ir vienkārši neticami lieliski apbrīnojama un jums tā noteikti būtu jāredz!

Pievienot linkus, kuros jau tagad var noskatīties filmu, nav īsti atļauts. (Tāpat nav ideāla kvalitāte, bet nav arī tā briesmīgākā, tāpēc skatīties var, bet ja nepatīk, tad gaidiet decembra beigas, kad to varēs skatīties arī Latvijas kinoteātros). Nāksies vien meklēt pašiem, bet, kas ir svarīgākais, ne kurš katrs turpinājums ir izdevies un ne mazāk aizraujošs par pirmo, bet Frozen 2 tas noteikti ir izdevies. Nedomājiet, ka tikai bērniem būs interesanti. Laba multene ir interesanta arī vecākiem.

201 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Ar siko sodien bijam kino un noskatijamies man patika. Sicim ari👍
2 0 atbildēt

Viss ir labi,bet linkus gan nevajadzēja likt,par to var dabūt   emotion  mizā.Tie kas gribēs   emotion  "piratku"nolūrēt, tā pat atradīs.

1 0 atbildēt

Nu nē. Štrunts vien sanācis.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt