local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslinieks Pablo Calzado no Kubas laiž klajā savu debijas singlu ''Sea Flower''1

Valentīndienā jaunu mūzikas hītu klajā laida ārzemju mūziķis Pablo Calzado. Viņš klausītāju ausīm nodeva skaņdarbu ar nosaukumu ''Sea Flower''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Pablo Calzado nāk no Kubas galvaspilsētas - Havanas. Viņš ir dzimis 1984.gadā un ar mūziku nodarbojas jau kopš 15 gadu vecuma - tātad jau vairāk nekā 20 gadus. Tas, visticamāk, tāpēc, jo visa viņa ģimene ir ļoti muzikāla un līdz ar to arī viņš mūzikai pievērsās nopietni. Mūziķis ne vien komponē, bet arī dzied un spēlē bungas.

Viņš 15 gadu vecumā sāka attīstīt savas prasmes spēlējot mūzikas grupā. Viņam sanāca izmēģināt dažādus žanrus - gan džezu, gan roku, gan R&B un popu, kā arī citus žanrus. Mūziķis ir sadarbojies ar dažādiem māksliniekiem, kas ir izcīnījuši dažādus apbalvojumus un godalgas mūzikā. Mūziķim ir arī pašam sava mājaslapa un viņš ir pat uzstājies tūrē Āzijā - tā var noprast no minētās informācijas viņa Spotify mūziķa profilā.

Par spīti tam, ka mūziķis profesionāli ar mūziku nodarbojas jau 15 gadus, viņš mūziku izlaist publiski sāka vien šogad. ''Sea Flower'' ir viņa debijas singls. Pēc nepilnām divām nedēļām - šodien, 26.februārī, viņš izlaida savu otro dziesmu ar nosaukumu ''Illusion''. Visticamāk, jau pavisam drīz klausītājus sagaida vēl jauni skaņdarbi, jo izskatās, ka konstanta dziesmu izlaišana varētu būt tieši šī mūziķa panākumu atslēga.

Mūziķim ir ļoti liela pieredze, kā arī viņš ir jau sadarbojies ar neskaitāmi daudz talantīgiem mūziķiem. Viņam ir tiešām spoža nākotne ir visas durvis vaļā, lai sasniegtu visu iecerēto. Ja talantīgais mūziķis savas kārtis spēs izspēlēt pareizi, nav divu domu, ka viņu sagaidīs mūzikas topu virsotnes, kā arī lieli koncerti. Atliek vien turēt īkšķus par talantīgo mūziķi!

Piedāvājam noklausīties mākslinieka Pablo Calzado radīto skaņdarbu ar nosaukumu ''Sea Flower'', kā arī aicinām piesekot talantīgā mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi uzzināt raitāk un ērtāk par mūziķa gaitām un gaidāmajām dziesmām, kā arī tas būs neizsakāms atbalsts mūziķim. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz Pablo Calzado Instagram profilu. Droši - nekautrējies un pieseko viņa Instagram profilam!

Pablo Calzado un viņa mūzikas draugu kopīgais skaņdarbs ''Sea Flower''.

7 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt